Ank bolu yaptim bugun 3.8 ort. Gosterdi yol bilgisayari.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
80-90 km arası bidene emre genellikle 90 km 2000 devir arası kullan 4.0-4.5 arası yakıt tüketimin olur . çorlu -bursa arası orhangazi bursa arasındaki tepeleri tırmanınca 4.5 a çıkıyo benim
Ben şehiriçi 8.6 civarlarında geziyorumGeçen ki çorlu buluşmasında 4,5 ları gördüm ama. Hem de aralarda 170-180 yaptım
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
pardon yanlışken oldu
Konu black8555 tarafından (12/12/2014 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.
Şehir içi ortalama 7,5-8lt![]()
aracimi 100000 de aldim verileri 0 ladigimdan beri 4000 km yaptim. Bunun 1500 u direkt uzun yol kalani sehir ici ama trafik cogu zaman rahat. Malum soguk hava kislik lastik ortalamam 5.5. Gayet tatminkar. Bi seneyi donersem sanirim 5.2 olur senelik ortalamasi aracin
havaya baksana abi donarız oralarda. havalar bir ısınsada yeniden yapsak.
See you in the future, if there is one...
Ateş yakarız abi. Bugün hava iyi tam mangalda sucuk havası vardı ya
Estağfurullah abi sen benden daha gençsin vallahiSen bu neşeyle enerjiyle yaşlanmazsın ki
Ben hem aracı denemek istedim hem de birazcık seninle kapışalım dedim :p
Sorma bende o günden sonra basacak yol pek bulamadım. Kocaeliye gittim geldim ama yollar kaygandı. Yağmur vardı. Çok zorlayamadım
Canım sucuk çekti![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri