Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Fazla yaktığını konfora sayacaz artık. Chip işini ben de düşünüyorum ama radardan korkuyorum. 2 oldu kıl payı sıyırıyorum 3.ye chiple denk gelirse kesin yerim cezayı
. Chiple aynı kullanımla yakıtda düşer diyorlar ama ne bileyim bu da yetiyor aslında 90 hp turboyla firedan sonra bayağı iyi geldi, bir de ciipledimmi tadından yenmez ama ben de paraya kıyamıyorum
![]()
Parasında değilim ben valla. Hp artışı bariz farkediyor çünkü. Arkadaşım Corsa sına yaptırdı. Bir de onda egsoz falan da var. Araba 115 hp şu an da. 2. vites 90 görüyorYakıtı da acaip düştü. Ama gel gelelim ben turboya ve motora ciddi zararları olduğu kanısındayım.
Bu arada 1.3 CDTI 75 hp lik araba normald.e
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri