16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Shell'in Yaptığı Ayıp ! ! !

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24/11/2010
    Mesajlar
    591
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

    Standart Shell'in Yaptığı Ayıp ! ! !

    Yakıtımı çoğu zaman shell yada total'den alırım son 10 depoyu yolumun üstü olduğu içinde Shell'den aldım. Floryada bu akvaryumun olduğu yerın hemen bir arkasında bulunan Shell istasyonuna 1 hafta önce wc ihtiyacımı karşılamak için durdum ve beni dışarıda umumi tuvalete yönlendirdiler ve para alıyorlar kendi wclerinin önünde bir merdiven ve kapalı ! Bu durumu şikayet etmiştim ve müdürleri beni arıyarak özür diledi Shell müşterisinin ücretsiz faydalanabileceğini ısrarla söyledi bir daha böyle bir durumla karşılaşmıyacağımın sözünü'de verdi.

    Bugun aynı istasyona gene uğradım ve aynı tavır dışarıya lütfen ! Shell müşterisiyim dedim dışarıya beyfendi direk müşteri hizmetlerini aradım aracımın içinde konuşuyordum kasiyer içeriden dışarıya geldi ve beni istasyonun dışına çıkmam gerektiğini söyledi bende inatla market kapısının tam önünde durdum müşteri hizmetleri bayiyi arıyarak tuvaleti kullanmam gerekçesinde uyardı ve anında geri dönüş yaptı lavaboyu kullanabılırsınız diye. O sıra çoktan istasyondan kovulmuştum bu durumuda detaylı bir şekilde ilettiğimde yapabilecek birşey olmadıklarını söyledi ve bende Shell kartı o sıra kırıp attım ağzıma geleni saydım (Küfür ve argo anlamında değil ) Ben ayda 800-900 lira akaryakıt alacağım aracıma ki bu hep shellden ! Sen beni ücretli wc ye yönlendireceksin böyle bir dünya yok. Bu durumu müdürlerine ilettiklerini söylediler dedim 1 sene öncede aynı şubeyi şikayet ettim hiçbir değişiklik yok lütfen dedim o müdürünüz kimse beni arasın kurumsal şirket nasıl işletilir iki çift lafım var. Açıklama şu yönde bulunduğu lokasyondan dolayı insanlar sürekli wc kullanıyormuş bu beni ilgilendirmez Shell müşterisini ayırt edeceksin ozaman bir daha Shell'den kesinlikle yakıt almam ve şunuda belirttim wc konusunda kesinlikle bir Opet ve Total değilsiniz. Hiçbir zaman beni geri çevirmediler ki her zaman ayıp olmasın diye mutlaka marketinden alışveriş yapar öyle çıkarım ve Shell'in burada müşterisine sahip çıkmamasını anlamıyorum cidden anlamıyorum ! Yazıklar olsun bu terbiyesizliği yapan herkese. Sinirlerim cidden yerinden oynadı birde personelin pişkinliği beni deli etti istasyondan kovmak nedemek ya aracınızı istasyondan çekin ! Tavıra bak kesinlikle hiçbir istasyonundan artık yakıt almayacağım !
    Konu teo53 tarafından (20/09/2014 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Gizli Ayıp nedeni ile Fiat'a dava
    pkn87 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 21/08/2014, 14:18
  2. herkeze cvp veriliyo 2 kere konu açtım cvp yok çokk ayıp
    eyican67 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 25
    Son Mesaj: 12/11/2012, 15:51
  3. TRT ve Danıştay'dan Atatürk'e büyük ayıp
    nightblue_35 tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 06/04/2012, 19:11
  4. Komşulara Karşı Çok Ayıp Oldu...
    USTA tarafından Geyik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 14/04/2011, 11:42
  5. Ayıp olmasın bende yükleyeyim
    volkanxxx tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 50
    Son Mesaj: 21/06/2007, 15:14

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com