Dizel ve Shell 95 oktan
Arkadaşlar şuanda shell nitro kullanıyorum performans ve menzil olarak fena gözükmüyor sizde kullandıklarınızı yazarsanız sevinirim
Dizel ve Shell 95 oktan
Kalite hedefleneni elde etmektir. Ulaşılan nokta sizin kalitenizi gösterir.
daha önce çok mevzusu geçti. dizelde performans için shell nitro. menzil için total exellium.
Yalniz ben shell fuel save de denedim. Nitroya göre daha fazla yol yaptim.
Total exellium almak isteyenlere tavsiyem totalin tabelasinda bonjour yazisi olan istasyonlarindan almaniz. netten arastirirsaniz çıkar zaten.
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
total exellium. ben de yakıtı değiştirsem mi diye düşünüyordum iyi oldu bu konu![]()
bende nitro kullanıyorum gayet memnunum..
Petrol ofisi kullanıyorum . 1.5 yıldan beri memnunum
Total excellium kullanıyorum.Gayette memnunum.Ama totalin istasyon sıkıntısı var bence, heryerde bulamıyorsunuz en azından DOCO olanını.Performans konusunda bence en iyisi. Bazı arkadaşlar menzil konusuna değinmiş,bence bu göreceli bi kavram.Sakin kullanırsan çok menzil,agresif kullanırsan çok yakıt![]()
Shell V-Power Nitro...Valla yakıtın istasyondan,istasyona değiştiğini düşünüyorum..En son Bayrampaşa shell den 100 liralık yakıt aldım aracın performansı düştü,motor sesi yükseldi..Psikolojikmi bilmiyorum..Öyle bir izlenim oluştu..Gerçi aracı birkaç gün kullanmadım ondanda olmuş olabilir..Artık yakıt bitince davutpaşa shell den alıcam..Bakalım yakıttanmı...
Konu fotobelit tarafından (17/09/2014 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.
Daha önceden konu tartışıldı ve verilen karar bu şekildeydi.
1-Total
2-Shell
evet çorluda 2 yerde var 1 mezarlıgın orda 2 saglık mahallesinde orasıda ergene oldu . hep ordan alıyorum memnunum . sadece 1 kere 50 tllik dedim pompacıya depoyu fullemişti . allahtan tasıt tanıma vardı arabada![]()
yakıt alırken ödemiyosun . 15 günde 1 bankaya para yatırıyosun .Özel sektörde içecek firmasında çalıştıgım için po ile anlasması vardı %8 indirim yapıyodu . son zamanları bayilere pek kaar kalmadıgı için %3 e indirdiler indirim orarınını .aylık yazın 200tllik mazot oluyorum 6 tl ucuz almış oluyorum . indirim pek olmuyoda 15 günde toplu para ödemek iyi oluyo nekadar harcadıgını biliyosun . Bide yakıtta sorun çıktımı muhattabım belli . 5-30 yagda kullanıyorum arabada bazen araba çalısıyomu diye merak ediyorum . eskiden opetten alıyodum gürültülü çalışıyodu
pazar günü işin yoksa akşam 4 ten sonra gürkan abi falan buluşalım olmaz mı? Senin araçla benimkini kıyaslayalım bakalım ses olayını.
kısmet pazar akşamı dügün var ama 4/ 8 arası sıkıştırırız .senin araba daha yeni benim motor felegin çemberinden geçtiama test ederiz . senin motoru parlatcazmı
parlatalım diye demedim zaten düğün falan varsa sen sıkışırsın başka zaman parlatırız zaten kış geldi![]()
ya bi dünya vaktim var sorun olmaz . motor parlatma çok sürmüyo 15 dk sürdü . hatta esim işten gelmişti onla muhabbet ederken temizlenmiş nerde buluşcaz .
Şuanda gözüken 1- Total 2-Shell Bp kullanan var mı aramızda ?
Türkiye Petrollerinden alıyorum. Tavsiye ederim.
Heyecan aramaya gerek yok Shell iyidir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri