14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Yeni Yakıt Değerlerim Total Excellium

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Karizmatik Yeni Yakıt Değerlerim Total Excellium

Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır shell kullanıyordum dün gece tekrardan geri dönüş yaparak Total'den depomu fulledim ve sabahta büyükçekmeceden iş yerim zorlu center zincirlikuyuya gittim avcılar yenibosna ve çağlayanda trafik yedim akşam dönüşte ise yol tamamen boştu 100 km sabit bir hızla B yi sıfırladım ve 3 litreleri çok rahat bir şekilde gördüm evime ulaştığımda ise 100km yol kat etmiştim ve mazot depom yerinden bile oynamadı Hala full olarak gözükmekte total koyduğum zaman motor ciddi anlamda sessizleşiyor ve ekonomık kullanımda menzıl hissedilir derecede fark ediyor şuanda 1208 km menzilim var tabiki trafikte dur kalka girince bu düşecek farkındayım fakat uzun yol olarak düşünürsem aldığım en yüksek menzil şuanda total'de yakıtı aldığım istasyon Total Esenyurt Haramidere (DOCO )
    Konu teo53 tarafından (03/07/2014 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Total in bütün istasyonları değil ama bonjour yazan istasyonlarındaki mazot yada benzinlerin kalitesinin çok iyi olduğunu bende duymuştum..

EMRE KUMRU
    GPEMREE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    34VB8186
    Edilen teşekkür: 157

Alıntı teo53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır shell kullanıyordum dün gece tekrardan geri dönüş yaparak Total'den depomu fulledim ve sabahta büyükçekmeceden iş yerim zorlu center zincirlikuyuya gittim avcılar yenibosna ve çağlayanda trafik yedim akşam dönüşte ise yol tamamen boştu 100 km sabit bir hızla B yi sıfırladım ve 3 litreleri çok rahat bir şekilde gördüm evime ulaştığımda ise 100km yol kat etmiştim ve mazot depom yerinden bile oynamadı Hala full olarak gözükmekte total koyduğum zaman motor ciddi anlamda sessizleşiyor ve ekonomık kullanımda menzıl hissedilir derecede fark ediyor şuanda 1208 km menzilim var tabiki trafikte dur kalka girince bu düşecek farkındayım fakat uzun yol olarak düşünürsem aldığım en yüksek menzil şuanda total'de yakıtı aldığım istasyon Total Esenyurt Haramidere (DOCO )

Degerler super valla. Araciniz kac modeldi?

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

güzel değerler ancak uzun yolda 80-90 ı geçmeyince,klimayı da açmazsan 3,5 ortalama çok yaptım opet kullanarak...bence akaryakıtta marka farkları milimetrik farklar sunuyor..

EREN ZOR
    TJetci CMasteR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35Y5140
    Edilen teşekkür: 223

Bizde full depo sizin gideceğiniz kmnin yarısı kadar

Oğuzhan Mungan
    Ozzy3327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 63

Orçun biraz daha zorlasan araba sana üste para verecek şaka bi yana gerçekten çok güzel değerler

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Total in bütün istasyonları değil ama bonjour yazan istasyonlarındaki mazot yada benzinlerin kalitesinin çok iyi olduğunu bende duymuştum..
    Artık hepsi kırsal bölgeler hariç bonjour oldu şu bi gerçek gerçekten yakıtı temiz ve güzel
    Alıntı GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Degerler super valla. Araciniz kac modeldi?

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
    Aracım 2007 model 6vites olan donanıma sahip

Alıntı dexter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel değerler ancak uzun yolda 80-90 ı geçmeyince,klimayı da açmazsan 3,5 ortalama çok yaptım opet kullanarak...bence akaryakıtta marka farkları milimetrik farklar sunuyor..
    Olabilir fakat ben buna çok fazla katılmıyorum opet yada podan aldığımda araba sağırlaşıyor küçük hızlanmalarda bile vites ufaltmak durumunda kalabılıyorum şahsen benim tercihim total bulamazsam da shell

Alıntı CMasteR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde full depo sizin gideceğiniz kmnin yarısı kadar

Alıntı Ozzy3327 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun biraz daha zorlasan araba sana üste para verecek şaka bi yana gerçekten çok güzel değerler
    Hahaha baya güldüm abi sayende valla öyle gözükuyor hep biz verdik sıra onda o kadar da kıyağı olsun

Onur Koçyiğit
    katip onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 115

İş yerinde beraber çalıştığım arkadaşda Golf 7 var 1.2 tsı.. Sizin aracın yakıt değerlerini gösterdim vaaay arkadaş mobilet gibi diyo Arabasından soğuma sebebi valla maşallah

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Korgün Tüyenç
    korguntuyenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 TL 3000
    Edilen teşekkür: 23

bende gecen ay ortalarında hem shell hemde total denedım zaten evımın dıbınde haramıdere total ki kendı ıstasyonu orası yanı motor sesınde özellıkle rolantıde aman aman bır fark sezemedım ben menzıl olarakta hemen hemen aynı eskı yakıtımla ama sankı arac bıraz daha rahat ediyor gıbı hıssettım totalde. shelli maalesef begenmedim ses eskısıyle aynı hatta fazla menzılde hosuma gıtmedı yakınlşardada ıyı bır shell ıstasyonu yok zaten ama su anda totalmı eskı yakıtımmı kararsızım depoda eskı ıstasyonum 7 tl ıskonto yapıyor yanı bırı 180 e doluyorsa biri 187 e doluyor gibi yada 170 e 177 gibi ancak dedıgım gıbı bır hafta sonra 2500 km yol yapıcam ve yakıt konusunda cok kararsızım

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Bugun 200km'ye yaklaştım aksam tekrardan güncel bilgileri paylaşcam

Alıntı katip onur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş yerinde beraber çalıştığım arkadaşda Golf 7 var 1.2 tsı.. Sizin aracın yakıt değerlerini gösterdim vaaay arkadaş mobilet gibi diyo Arabasından soğuma sebebi valla maşallah
    İşte bu durumu çok seviyorum ben şahsen puntoyu sıradan zannediyorlar iş yakıta gelince puntodan kralı olmuyor ama

Alıntı korguntuyenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende gecen ay ortalarında hem shell hemde total denedım zaten evımın dıbınde haramıdere total ki kendı ıstasyonu orası yanı motor sesınde özellıkle rolantıde aman aman bır fark sezemedım ben menzıl olarakta hemen hemen aynı eskı yakıtımla ama sankı arac bıraz daha rahat ediyor gıbı hıssettım totalde. shelli maalesef begenmedim ses eskısıyle aynı hatta fazla menzılde hosuma gıtmedı yakınlşardada ıyı bır shell ıstasyonu yok zaten ama su anda totalmı eskı yakıtımmı kararsızım depoda eskı ıstasyonum 7 tl ıskonto yapıyor yanı bırı 180 e doluyorsa biri 187 e doluyor gibi yada 170 e 177 gibi ancak dedıgım gıbı bır hafta sonra 2500 km yol yapıcam ve yakıt konusunda cok kararsızım
    Ozaman bir depo total deneyin bir depoda eski yakıtınızdan farkı gormus olursunuz

Korgün Tüyenç
    korguntuyenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 TL 3000
    Edilen teşekkür: 23

Aracinizin maksimum kac litre yakit aldigini gordunuz? Depo 40 litre diye biliyorum ama rezerv tank fln varsa 44-45 lt alir gibime geliyor

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

bende aracımı satmadan önce total kullanıyordum. diğer petrol istasyonlarına göre en az 20 - 30 km farkı var...

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı korguntuyenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracinizin maksimum kac litre yakit aldigini gordunuz? Depo 40 litre diye biliyorum ama rezerv tank fln varsa 44-45 lt alir gibime geliyor
    Tam tamına 46 litre mazot aldı hiç yoktu içinde dibine kadar kullanmıştım

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aracımı satmadan önce total kullanıyordum. diğer petrol istasyonlarına göre en az 20 - 30 km farkı var...
    Kesinlikle öyle şuan yarım deponun üstündeyim 436km yol yaptım 600km de menzilim var