45 50 kr yakar o da % 10 yapar normal bir yakıt chiple falan tadından yenmez.
45 50 kr yakar o da % 10 yapar normal bir yakıt chiple falan tadından yenmez.
Yani yol bilgisayarına gore bakarsak benim eski Fire lpg de 20 krs yakiyorduben yol bilgisayarina pek guvenemiyorum. Teşekkürler bilgi icin
Haklisin abi. Mantikli yaklasim. Yalniz soyle bir sey var ki yazilim attirmak motora ne tur bir zarar getirir acaba ? Sahsen ben arabaya orjinal binmekten yanayim. Yani mekanik olarak orjinal.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Yazılımın tjet motoruna zarar vereceğini sanmıyorum ama yazılımdan dolayı turboya ne zarar verir bilemem. Tabi yazılımında bir sınırı var stock da. Ama aracın mekaniğinle oynarsan turbu değişir, enjektör değişirse daha üsrgüçlere çıkılır ki tjet için konuşmama gerek yok canlı örneği Orkun Abi nin tjet. Motora zarar gelir bilemiyorum. Ama şöyle bir yorum okumuştum tsi 1.4lerde 122 iklerin in turbosu 140 160 170liklere göre ufakmış ve bu 140 160 170liklerin arasındaki tek farkın yazılım olduğunu yazıyordu qma nerde okudum hatırlamıyorum. Yani 140lık 150 lik bravoların hiç bir yerine dokunmadan sadece yazılımla 180 190 lere çıkabilşr diye düşünüyorum. Bence kormana gerek yok temiz bir tane bul keyifle bin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri