Ohhh zevk aldim bu zamdan
Ee nede olsa tecavuz kacinilmazsa zevk almak gerek
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Akaryakıt türlerinden benzin ve motorinin pompa satış fiyatlarına zam geldi. Benzinin litresi 10 kuruş, motorinin litresi 12 kuruş zamlandı.
Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının yükselmesi, Türkiye`de akaryakıt sektörüne de yansıdı. Akaryakıt türlerinden benzin ve motorinin rafineri çıkış fiyatlarında yeni bir ayarlamaya gidildi.
Ayarlama sonrası dağıtım şirketleri benzin ve motorinin satış fiyatlarına zam yaptı. Bu gece yarısından geçerli yeni düzenlemeye göre benzinin litresi 10 kuruş, motorinin litresi ise 12 kuruş artış gösterdi.
Son zamdan sonra İstanbul Anadolu Yakası`nda 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5.12 TL`ye yükselirken, motorinin litre satış fiyatı 4.5 TL seviyesine çıktı.
Bugün itibariyle gazyağının satış fiyatlarına da litre başına 13 kuruşluk zam yapılmıştı.
HAYDİ GÖZÜMÜZ AYDIN![]()
Ohhh zevk aldim bu zamdan
Ee nede olsa tecavuz kacinilmazsa zevk almak gerek
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Allah gani gani belasını versin bu zamı yapanların. Artık ağız tadıyla bile binemiyoruz araçlarımıza
Valla la %70i vergi %68 vergi yap zam yapmayuh yuh soyanlaraaaa
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri