Samandirada problem olmasn
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
205/50/17 jant lastiği taktıktan sonra daha çok belirginleşti bu olay. En son olarak dün akşam total 30 km yaptım yapmadım ancak benzin ibrem bir çeyrek benzin harcadı neredeyse,acaba ibre mi bozuk yoksa araç hakikaten çokmu yakıyor,ayrıca fazla yakmaması için gaza bile yüklenmiyorum 2500-3000 lerde vites değiştiriyorum.
Arabanın parktaki yerini değiştireyim stop edip tekrar çalıştırdığımda bile neredeyse ibre oynuyor!!
Samandirada problem olmasn
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Aklıma o geliyor ama bugüne kadar hiç yanıltmadı, ama yanıltmadı diyede sorun onda değildir diyemem tabi ki.Şamandıra ya nerede baktırabilirim,önerin varmıdır?
Lastik ölçünü 185 65 15 yaparsan yakıttan yana biraz rahatlarsın. Yok görüntü böyle iyi diyorsan yakıtına katlanacaksın artık.
Kadir arabayı yan filan park ettiysen o yüzden olmuş olabilir. Yan derken eğimli bir yere demek istiyorum![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
) ona çok dikkat ediyorum,o yüzden önü hep aşağı bakacak şekilde park ediyorum psikolojik olarak ne alakaysa
Bi kaç kez arkası aşağı gelecek şekilde park ettim tam tamına 1 çeyrek kadar indi ama sonra yolda giderken eski yerinin biraz altına kadar geri çıktı benzin ibresi. ANlam veremedim gerçekten şamandırada mı bir problem var acaba?
Km hesabı tutuyorsa sorun yokbizim ibreler pek oynak mezdeke gibi
heleki dik bi yokuşta nerdeyse yarım depo bitik
![]()
Eski analog göstergeli tipo ve tempraların da hız göstergesi 90 km. Hıza kadar devamlı titrerdi ! Kronik sorun olduğu söylenirdi yıllarca..
Ama bu hata da bi acayip miş..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri