arkadaşalar 4 günde bir depo fullediğim için kendi düşünce ve izlenimlerimi aktarayım istedim...po opet bp vss..bunlar ancak acil durumlarda yani shell veya total bulamadğım zamanlarda tercih ettiğim markalar..aldığınız yakıt kadar aldığınız aldığınız istasyonda çok önemlidir..ben şahsen bostancı köprüsündeki shell veya totalı tercih ediyorum bunlar firmaların kendi yerleri ayşe fatma petrol değil yani bana göre performans deyince shell...fakat daha sessiz motor biraz da uzun menzil isterseniz total derim kesinlikle...tüm bunlara karşılık aldığınız yakıt ne olursa olsun burda en büyük tasarrufun size düştüğünü ve sizin öz çabalarınızla daha fazla km yapabileceğini ( gereksiz hızlanma fren.gereksiz yük.doğru ve düzenli arac bakımı vss.) unutmayınız bir önceki aracım 2009 grande punto ile km rekorum fulldepo total ile 1050 km dir..yaptığım yol yarı şehir içi yarı şehirdışı..temden tuzla sarıyer arası..resimleri çalınan laptopumda olduğu için ispat şansım yok ama yalan söylemeyede ihtiyacım yok şuanki evomda henüz 900ü geçemedik ne yazıkki nihai olarak tüm total istasyonları demiyorum bostancı total diyorum en iyisidir..gitmişken ordaki makineye 2 tl atın bi su tutun arabaya saygılar