Alıntı samirr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sürekli şehir içi kullanıyorsanız dur-kalk yapıyorsanız 6.5 çok iyi değer.

5. vites 80 km ile 5 bile yakıyor araçlarımız.ama şehir içi 7 bile çok iyi değer bence

araç 3700 km de ort hız 29 km/h ort 7.0 lt
Evet sürekli ş.içi kullanıyorum ancak günlük 20 km yaptığım yolun 4 5 km'si ş.içi yoğun trafik kalan kısım trafik ve ışıkların olmadığı ortalama 70 80 km hızla gittiğim yol, o yüzden 6,5 ve altına inebiliyorum, yoksa yoğun trafiğin oldeğe yerde bu değerleri yakalamak imkansız

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim gibi 10BIN km kullandıktan sonra geçip de pişman olacağına hemen geç ve keyfini çıkart

Artık aracım az yaksın diye kabız kabız kullanmıyorum
keyfini sürüyorum.
Şu son dediğinde çok haklısın, benzinde kullanırken az yakacam diye sağ şeride mahkum kalıyoruz gaza dokunmaya korkuyoruz, lpg olsa ve agresif kullanımda dahi 25 krş ortalama yaksa o zaman boşaltın sol şeridi ben geliyorum diyebiliriz

1 hafta 10 gün daha aracımı test edeceğim, eğer servisten önceki 6.2 - 6.5 ortalamalarını yakalarsam lpg konusunu askıya alacam yok 6,5 lt üstüne çıkarsa o zaman lpg yi ciddi ciddi düşüneceğim.

Lpg de kesin 22 23 krş yakacağımı bilsem hiç düşünmez hemen gider taktırırımda işte 26 27 yakacaksam 5 6 kuruşluk fark için 2000 tl masraf etmek pek akıllıca gelmiyor