201 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Araçlarınız bir depo ile kaç km yapıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    ercan durukan
    moonspell01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11/04/2012
    Mesajlar
    36
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

    Standart

    Bende Antalya da n 11 km gidiş 11 km geliş şehir içinde 650-700 arası lamba yanıyor.Hadi lambadan sonra 100 daha git .Bu 900 gittim -1000 gittim diyenler masal okuyorlar. 2011 evo multijet 45000 tüm bakımları yapılı.

  2. #2
    ALİ GÜN
    Gezgin8793 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23/09/2012
    Yaş
    37
    Mesajlar
    211
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Metalik Gri
    Plaka
    34SSP56
    Edilen teşekkür: 36

    Standart

    Alıntı moonspell01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Antalya da n 11 km gidiş 11 km geliş şehir içinde 650-700 arası lamba yanıyor.Hadi lambadan sonra 100 daha git .Bu 900 gittim -1000 gittim diyenler masal okuyorlar. 2011 evo multijet 45000 tüm bakımları yapılı.
    Güzel kardeşim sen ayağının ayarını bilmiyorsan biz ne yapalım sonuç ortada arabayı ilk çalıştrıdığında ısınana kadar 2000 devri geçmezsen arabayı süratlenicem diye ilk kalkışta ayağın asfalta girene kadar gaz pedalına eziyet edersen ve egonu tatmin etmek için olur olmadık yerde arabayı 2.5 motorlu 250 hp bir araç gibi görerek o şekilde kullanma hissiyatına kapılırsan hiç bir zaman tasarruf bekleyemezsin malumunuz bu araçlar 1248 cc bir motora sahip çok basarsak çok yakar saygılarımla.

Benzer Konular

  1. Araçlarınız için İpad-2 32gb Wi-Fi
    mgorgec55 tarafından Satılık Parça forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 25/10/2013, 20:27
  2. Debriyaj Hakkında Sizin Araçlarınız da Oluyor Mu?
    Engin_T tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 27
    Son Mesaj: 20/06/2011, 14:12
  3. Yeni evocular araçlarınız ne kadar yaktı?
    evolodi tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 24/06/2010, 11:04
  4. Bir depo ile 950 km
    ozel_egt tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 19/12/2008, 10:25
  5. Önceki Araçlarınız ,Gp Kaçıncı Aracınız ?
    flu tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 170
    Son Mesaj: 20/05/2008, 10:45

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com