Benzinli motorlarda sıkıştırma zamanında silindir içerisindeki yakıt + hava karışımının sıcaklığı sıkıştırmadan dolayı artar. Bu sıcaklık artışından dolayı, karışımın zamanından (buji ateşlenmeden) önce tutuşması vuruntuya neden olur. Vuruntu motorun performansını düşüren ve de ömrünü azaltan bir durumdur.Vuruntunun olmaması için benzinin daha zor tutuşması sağlanmalıdır. Benzinin "oktan sayısı" ne kadar fazla ise o benzin o kadar zor tutuşur. Bu yüzden yüksek oktanlı benzin vuruntuya karşı daha dirençlidir.Aynı zamanda benzinin zor tutuşması (yani oktan sayısının gereğinden fazla olması) da istenmeyen bir durumdur. Çünkü bujinin ateşlendiği anda benzinin tutuşması istenir. Oktan sayısı ne kadar fazla ise benzinin gerektiği anda tutuşması o kadar zor ya da geç olur. Bu da motorun performansını düşüren bir durumdur.Örneğin araçların kitaplarında şöyle bir şey yazar "minimum 95 oktanlı, kurşunsuz benzin kullanılmalıdır". Bu, o aracın 95 oktanlı benzin ile vuruntusuz çalışmaya başladığını ifade eder. O arabada 98 oktanlı benzin de kullanabilirsiniz ama motorun performansı 95 oktana göre daha düşük olacaktır.Piyasada "ne kadar yüksek oktanlı benzin kullanılırsa motorun peformansı o kadar artar" gibi yanlış bir düşünce var. Sayının artması insanlarda psikolojik olarak performansın da artacağı düşüncesini uyandırıyor. Aksine düşük oktanlı benzin daha performanslıdır ama vuruntuya neden olduğu için motorun performansı düşmektedir.Sonuç itibariyle, araçların kitabında minimum 95 oktanlı benzin kullanın yazıyorsa 95 oktanlı benzin kullanılmalı. Bundan daha düşüğü ya da fazlası yukarıda belirtilen sebeplerden ötürü motorun performansını düşürmektedir.(kaynak Wikipedia)

Şimdi, aslında bizlere okullarda öğretilen bilgiler ama kaynak olması açısından wikipedia dan aldım.konuya bir örnek vererek araç kullanıcılarını dikkatli olmaları konusunda uyarmak istiyorum.dün yaşadığım ikinci hadiseden sonra sizlerle paylaşmak istedim.benim aracın benzin depo kapağının iç tarafında kurşunsuz 97 diye bir ibare var.ama dünkü gittiğim istasyondaki (daha önce bir defa daha oldu ona yetişemedim eleman şak diye 95 in tabancasını dayadı depo girişine.bak orada 97 yazıyor sen 95 veriyorsun dedim.haaa dedi şöyle bir derinden.sonra 97 aldık.
Yani arkadaşlar bu tarz şeyleri de takip edin lütfen.yoksa kafalarına göre koyuyorlsr ardından aracın çekişinde sorun oluyor.standardı neyse dışına çıkmamak lazım.
İyi günler dilerim.