Yüzde 6 fazla bişey farketmez zaten arkadaşım bence shell den vazgeçme derim memnunsan. ki kaldıki markayla alakalı birşeyde değil yakıt bence istasyonun ne kadar iyi olup olmadığıyla alakalı.
merhabalar arkadaşlar, çalıştığım kurum ile petrol ofisi arasında bir anlaşma yapılmış kurum personeline Türkiye geneli petrol ofisi istasyonlarında yüzde 6 indirimli yakıt alma imkanı sunulacakmış. Ama kararsızım kaliteden dolayı bugüne kadar hep shell v-power dizel aldım. Sizce ne yapayım tavsiye edermisiniz. Bugünde başvuru için son günmüş. Teşekkürler.
Yüzde 6 fazla bişey farketmez zaten arkadaşım bence shell den vazgeçme derim memnunsan. ki kaldıki markayla alakalı birşeyde değil yakıt bence istasyonun ne kadar iyi olup olmadığıyla alakalı.
KIRCAALİLİ
Hemen hemen tüm yakıtların benzer nitelikte olduğunu düşünüyorum ama kendi adıma BP-Total-Shell tercih ediyorum. Belki psikolojiktir, bu istasyonların yakıtlarını aldığımda sanki aracım daha sessiz, daha yumuşak çalışıyor gibi geliyor.
%6 bence ciddi bir indirim. Ben ayda 3 depo yakıt harcıyorum, eğer ben %6 indirim alabilseydim, kaba bir hesapla yılda 400 liradan fazla avantajım olurdu. Siz de kendi tüketiminize göre hesap edin bence. Hatırı sayılır bir miktar çıkıyorsa PO'dan alınabilir.
eğer %6 indirim nedeniyle petrol ofisininden alacaksanız Ankarada Aktaşta petrol ofisi sürekli olarak %10 a varan indirimle satıyo,tercih edebilirsiniz.Bu arada petrol ofisinin yakıtı gayet iyi yolum düştükçe ordan fullerim her depoda 15 tl ye yakın karım oluyo
slm lar po nun yakıtı sorunsuz ve güvenilirdir şahıs olarak baktığınızda %6 iskonto küçük gibi düşünülebilir bu iskontoyu yıla vurarak hesap ederseniz 1 yılda aracınızın deposunu 2 defa ücretsiz doldurmuş gibi olursunuz.ama firma bazında düşünecek olursanız ciddi rakamlar ortaya çıkacaktır.
Arkadaş aracı ilk aldığımda motor arıza ışığı yanıyordu. Lpg den dediler. Shellden al dediler iyidir falan. Aldım ama ışıkta bir değişiklik olmadı. Daha sonra petrol ofisinden aldım 10 km gitmeden ışık söndü ve bir kez daha yanmadı çok şükür. üstüne 5bin kusur km yaptım 3 ay oldu. tık yok maşallah. yakıtı iyi bence. benzini ve lpgyi po dan alıyorum.
hepsi aynı bence,ben 3 yıldır opet alıyorum bikaç defa diğer markalardan aldım hiç bi farkını görmedim,opet istasyonlarını,temizliğini,marketlerini beğendiğim için opetten şaşmıyorum..
arkadaşlar yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bugün forumları doldurarak başvuru için gittim. yüzde 6 indirim kdv siz fiyattanmış. bende vazgeçtim öyle olunca her yüz lirada 2 lira civarı farkediyor. dediğiniz gibi shell den caymak için değmeyeceiğini düşündüm.
dün dediğim yerden fulledim 4.46 tlden 4.19 tl ye düşüyo
Petrol ofisinden bende %8indirimli aliyorum yakitindan cok memnunnum 1460km yi 260tllik yakitla gittim 235 tl oxemistim
Sakın almaaaa petrolden depoyu bosaltmak zorunda kalmistim motoru calistiramiyordu bile benzin dusunun
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Uzun süredir babamda bende puntomuzda Total Excellium kullanıyoruz. Şimdiye kadar kullandığım en güzel yakıt diyebilirim. Sessiz,Performanslı ve Uzun Menzil avantajı var tavsiye edebilirim. Bonjour istasyonlarından almanız daha faydalı olacaktır
geçen gün depom bitiyordu çok ta işim vardı.genelde hep shell'den mazot alırım.Samsun yolu üzerindeki Özuslu Petrolden.Yakıtı aldım önce sorun yoktu.Ancak yokuşta aracım sanki düşük devirde aracı boğuyormuşum gibi teklemeye başladı.En sonunda yokuşu 1.vitesle en sağdan çıkmak zorunda kaldım.Cinnahta bu cuma günü oldu bu olay, gören kesin vardır rezil olmuşumdur.Resmen 2013 model arabayla traktör gibi cinnah çıktım...
şahsen tavsiye etmiyorum.elbette bayiden bayiye değişiyordur yakıtlar ama bi olay yaşadıktan sonra markadan soğuyorum.Shellden aldığım yakıtta problem yaşamadım hiç.Bir de sağolsun özuslu, her 20.000KM'de aldığımız yakıtlara hediye olarak motor temizliği hediye etti bize, ayrıca her 20.000KM'de yakıt katkısı konulacak arabaya.Tabii şirket olduğumuz için bu.2 Araç nerdeyse 3 günde bir depo fullüyor.
Ben petrol ofisindn cok memnunum cekisi super bayirlarda hic 5ten 4vitese dusmuyorum 1seneden beri cok memnunum
arkadaşlar shell e fazla güvenmeyin enjektorlerim komple pert olmuştu onların tüzünden ben petrol ofisinden alıyorum hemde sanki yakıtı daha uzun gidiyor shell den alınca hemen bitiyor hava mı basıyorlar anlamadım İ![]()
Po dan mı kaynaklanıyorum bilmiyorum ama enjektör temizliğinden sonra depo bitince göztepe deki po dan aldım mazotu araç akşamına tak tak tak vurmaya başladı sanki piston mu vuruyor tam anlamadım ama sonra ertesi gün de devam etti bu olay o taklamalarda inanılmaz sarsılıyordu araba o gün bugün birdaha da almambirdaha da araçta öyle bir olay hiç olmadı.
Benzer durumu 5 yıldır hiç degismedigimiz opet bayisinde yasadik 1 kere kötü mazot denk geldi o günden sonrada opete uğramiyorum. Arada pis mazot denk geldi mi mahfediyor araclarimizi. Sırf bu yüzden kendi işletmeleri olan istasyonlari tercih ediyorum total doco gibi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri