17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Petrol Ofisi yakıtı sizce nasıl???

veli ercan
    vek66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31
    Edilen teşekkür: 117

Standart Petrol Ofisi yakıtı sizce nasıl???

merhabalar arkadaşlar, çalıştığım kurum ile petrol ofisi arasında bir anlaşma yapılmış kurum personeline Türkiye geneli petrol ofisi istasyonlarında yüzde 6 indirimli yakıt alma imkanı sunulacakmış. Ama kararsızım kaliteden dolayı bugüne kadar hep shell v-power dizel aldım. Sizce ne yapayım tavsiye edermisiniz. Bugünde başvuru için son günmüş. Teşekkürler.

Mustafa Öztürk
    milanbg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 JY 7698
    Edilen teşekkür: 75

Yüzde 6 fazla bişey farketmez zaten arkadaşım bence shell den vazgeçme derim memnunsan. ki kaldıki markayla alakalı birşeyde değil yakıt bence istasyonun ne kadar iyi olup olmadığıyla alakalı.
    KIRCAALİLİ

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Hemen hemen tüm yakıtların benzer nitelikte olduğunu düşünüyorum ama kendi adıma BP-Total-Shell tercih ediyorum. Belki psikolojiktir, bu istasyonların yakıtlarını aldığımda sanki aracım daha sessiz, daha yumuşak çalışıyor gibi geliyor.

%6 bence ciddi bir indirim. Ben ayda 3 depo yakıt harcıyorum, eğer ben %6 indirim alabilseydim, kaba bir hesapla yılda 400 liradan fazla avantajım olurdu. Siz de kendi tüketiminize göre hesap edin bence. Hatırı sayılır bir miktar çıkıyorsa PO'dan alınabilir.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Oğuzhan Mungan
    Ozzy3327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 63

eğer %6 indirim nedeniyle petrol ofisininden alacaksanız Ankarada Aktaşta petrol ofisi sürekli olarak %10 a varan indirimle satıyo,tercih edebilirsiniz.Bu arada petrol ofisinin yakıtı gayet iyi yolum düştükçe ordan fullerim her depoda 15 tl ye yakın karım oluyo

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serhan O.
    otobroker serhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    JU
    Edilen teşekkür: 7

slm lar po nun yakıtı sorunsuz ve güvenilirdir şahıs olarak baktığınızda %6 iskonto küçük gibi düşünülebilir bu iskontoyu yıla vurarak hesap ederseniz 1 yılda aracınızın deposunu 2 defa ücretsiz doldurmuş gibi olursunuz.ama firma bazında düşünecek olursanız ciddi rakamlar ortaya çıkacaktır.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Melih Yorulmaz
    nigra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 14

Arkadaş aracı ilk aldığımda motor arıza ışığı yanıyordu. Lpg den dediler. Shellden al dediler iyidir falan. Aldım ama ışıkta bir değişiklik olmadı. Daha sonra petrol ofisinden aldım 10 km gitmeden ışık söndü ve bir kez daha yanmadı çok şükür. üstüne 5bin kusur km yaptım 3 ay oldu. tık yok maşallah. yakıtı iyi bence. benzini ve lpgyi po dan alıyorum.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

hepsi aynı bence,ben 3 yıldır opet alıyorum bikaç defa diğer markalardan aldım hiç bi farkını görmedim,opet istasyonlarını,temizliğini,marketlerini beğendiğim için opetten şaşmıyorum..

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

veli ercan
    vek66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31
    Edilen teşekkür: 117

arkadaşlar yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bugün forumları doldurarak başvuru için gittim. yüzde 6 indirim kdv siz fiyattanmış. bende vazgeçtim öyle olunca her yüz lirada 2 lira civarı farkediyor. dediğiniz gibi shell den caymak için değmeyeceiğini düşündüm.

Oğuzhan Mungan
    Ozzy3327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 63

dün dediğim yerden fulledim 4.46 tlden 4.19 tl ye düşüyo

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZKAN ÇAVUŞ
    ozkancavus5916 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 163

Petrol ofisinden bende %8indirimli aliyorum yakitindan cok memnunnum 1460km yi 260tllik yakitla gittim 235 tl oxemistim

ozan oz
    ozanoz93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 30

Sakın almaaaa petrolden depoyu bosaltmak zorunda kalmistim motoru calistiramiyordu bile benzin dusunun

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Uzun süredir babamda bende puntomuzda Total Excellium kullanıyoruz. Şimdiye kadar kullandığım en güzel yakıt diyebilirim. Sessiz,Performanslı ve Uzun Menzil avantajı var tavsiye edebilirim. Bonjour istasyonlarından almanız daha faydalı olacaktır

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

geçen gün depom bitiyordu çok ta işim vardı.genelde hep shell'den mazot alırım.Samsun yolu üzerindeki Özuslu Petrolden.Yakıtı aldım önce sorun yoktu.Ancak yokuşta aracım sanki düşük devirde aracı boğuyormuşum gibi teklemeye başladı.En sonunda yokuşu 1.vitesle en sağdan çıkmak zorunda kaldım.Cinnahta bu cuma günü oldu bu olay, gören kesin vardır rezil olmuşumdur.Resmen 2013 model arabayla traktör gibi cinnah çıktım...

şahsen tavsiye etmiyorum.elbette bayiden bayiye değişiyordur yakıtlar ama bi olay yaşadıktan sonra markadan soğuyorum.Shellden aldığım yakıtta problem yaşamadım hiç.Bir de sağolsun özuslu, her 20.000KM'de aldığımız yakıtlara hediye olarak motor temizliği hediye etti bize, ayrıca her 20.000KM'de yakıt katkısı konulacak arabaya.Tabii şirket olduğumuz için bu.2 Araç nerdeyse 3 günde bir depo fullüyor.

ÖZKAN ÇAVUŞ
    ozkancavus5916 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 163

Ben petrol ofisindn cok memnunum cekisi super bayirlarda hic 5ten 4vitese dusmuyorum 1seneden beri cok memnunum

cagatay gumus
    cagataygumus86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 27

arkadaşlar shell e fazla güvenmeyin enjektorlerim komple pert olmuştu onların tüzünden ben petrol ofisinden alıyorum hemde sanki yakıtı daha uzun gidiyor shell den alınca hemen bitiyor hava mı basıyorlar anlamadım İ

Alper Alperler
    alperalperler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34EP2905
    Edilen teşekkür: 12

Po dan mı kaynaklanıyorum bilmiyorum ama enjektör temizliğinden sonra depo bitince göztepe deki po dan aldım mazotu araç akşamına tak tak tak vurmaya başladı sanki piston mu vuruyor tam anlamadım ama sonra ertesi gün de devam etti bu olay o taklamalarda inanılmaz sarsılıyordu araba o gün bugün birdaha da almam birdaha da araçta öyle bir olay hiç olmadı.

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Alıntı alperalperler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Po dan mı kaynaklanıyorum bilmiyorum ama enjektör temizliğinden sonra depo bitince göztepe deki po dan aldım mazotu araç akşamına tak tak tak vurmaya başladı sanki piston mu vuruyor tam anlamadım ama sonra ertesi gün de devam etti bu olay o taklamalarda inanılmaz sarsılıyordu araba o gün bugün birdaha da almam birdaha da araçta öyle bir olay hiç olmadı.
    Benzer durumu 5 yıldır hiç degismedigimiz opet bayisinde yasadik 1 kere kötü mazot denk geldi o günden sonrada opete uğramiyorum. Arada pis mazot denk geldi mi mahfediyor araclarimizi. Sırf bu yüzden kendi işletmeleri olan istasyonlari tercih ediyorum total doco gibi