bizim mahale hep bayır yukarı sadece 1*2 vites 3e zor takıyorum hemen tekrar tümsek ve bayır...11 falan gösteriyor ortalama hafif boşlukta 5e taktımda ise 2.8 ve 3.2 gösteriyor normal mi sizce ? arac 1.3 dizel
arabayı hangi hocaya okuttunuz merak ettim, bizide okuyup üflesinsonra kötürüm olmayalım?
![]()
dalga geçmiyorum sakın ha yanlış anlamayın. olabilir ben t jet ile zonguldak kızılcahamam yaptım ordanda ankara yaptım ordan dönüş yaptım zonguldağa 160 tl yaktım hatta 156 tl de ben 160 düz olsun dedim pompacıya. azimle yapan betonu deler derler demi aynı o hesap![]()
Fiat hibrit araç çıkardıda bizimmi haberimiz yokne diyelim nazar değmesin. Bende iş/ev arası hemen hemen gidiş geliş 50 km yol yapıyorum e5 te ve mesaim gece başladığı için trafiğin az olduğu saatlerde araç kullanıyorum ama daha 4.5 in altına inemedim (bazı kısa mesafeli ramplar vs. de var) ne diyelim bravo
Yalova-Antalya 615 km
4.7 yakıt ortalamam
130 TL mazot harcadım
klima açık, hız 110-120
ben antalyaya gittim ortalama 130 hız 230 270 kuruş yaktı 170 ve 190 hız 310 kuruşyaktı
be veriyi fiata soyle bir tarafınla guler
200 tl mazot ile 900 km yaptım en son
Allah'tan başkasına ihtiyaç duymadan yaşarsan , oda seni başkasına muhtaç etmez.
Benimde ortalamam 4.5Lt/100km. Her gün 70 km yol yapıyorum bazen Tem bazen E-5 ve genelde yolun yarısını dur kalk trafikte geçiriyorum. Kalan düzlüktede 90-100km arası sürati çok geçmiyorum. Arkadaş 3.8lt değeri yakalamış olabilir ama bu 1 kerelik bir şansdır ve şehir içi demek pekte doğru olmaz. Bizim 75bg lerin ortalaması 4.3-.4.6 arasıdır. Az yakıyorum diyen trafiksiz ,ışıksız yolda gitmiştir , çok yatım diyen sırf dur kalk trafikte gitmiştir yada motorda sıkıntı vardır.
Nacizane fikrim.
benim aracım da hiç yakmıyor tripmetre ''0'' gösteriyor ama motor stop vaziyetindeyken
yapmayın arkadaşlar fabrika verilerinin bile altında değerler söylüyorsunuz
meydan boş valla atan atana![]()
Konu speeddream tarafından (01/12/2013 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.
Valla aracım 90bg dualogic istanbul içi çoğunluğu trafikte geçen git gel total'de 50km yol yapıyorum ve araç yol bilgisayarı 7.0 ın altına düşmüyor araçta sıkıntı olabilir mi yoksa herşey normal mi?
Arkadas sifirlamis 100 km yapmis onu soyluyor sanirim.. 4. Vitesde hic dur kalk yapmadab 80 le gidilirse bu ortalama yakalanir. Ama nereye kadarsurekli olan bisey degil yani sifirlayip trafige girmeden 100 kmde olcmus
HTC One cihazımdan gönderildi
Madem konu yakıt benim degerleri de buraya yazayım
Aracı fulledim depo boştu sarı yaktı 167 tl ye doldu 113 km gittim 26 tl yakıt aldı
Aracı fulledim 57 km gittim 27 tl yakıt aldı aracı fulledim 145km yol gittim 37 tl yakıt aldı
Toplamda 90 tl ye 314 km yol gitmişim bu degerler neden böyle araca enjektör ve manifold temizligi yaptırmiştim bunla bir alakası varmıdır
57 km de hic 4 vitese cikamadım durkalklıydı ama digerleri genelde 4 5 vitesli yollarda kullandım ve 90km/h gecmedim hic normal mi anormalmi sizce?
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant
Konu karaelmaz tarafından (02/12/2013 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
Silindirlerin ikisi iptal olmalı....![]()
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri