Hep bıdı bıdı.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
Hep bıdı bıdı.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bu Dünya Yalan Var Birazda Sen oYALAN !!!
Arkadaşlar biliyoruz ki akaryakıt vergisi konusunda hepimiz hemfikiriz zaten (yüksek). Yalnız 2002 den beri çok zam yapıldı veya indirim yapıyorlar sonra tekrar bindiriyorlar gibi söylemler bence gerçek dışı. Şöyle ki, zam miktarları dünya genel petrol piyasasına bağlı. Avrupadaki petrol fiyatlarındaki değişimlere de bakarsanız. 10 yıl içerisinde 3.50 lerden 4.50 lere çıktığı görülür. Zira bizim TL miz Euro ve Dolar karşısında zayıf kaldığı için de haliyle bu da yansıyor. Yanlış anlaşılmasın birilerini aklamak için değil bu yazdıklarım ama biraz araştırmak lazım
Saygılar.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Vergileri meşru gösterecek bir cümle yazdığımı ben göremedim şahsen? Yüksek olduğunu bende söyledim. Ama diğer zam ve indirim konularında, biraz piyasayı ekonomiyi öğrenmeni, dünya ekonomi petrol para piyasası nasıl işliyor onları öğrenmeni, merkez bankaları arasındaki savaşları öğrenmeni tavsiye ediyorum dünya ve türkiye ekonomi piyasasını takip eden mühendis ve borsacı olarak.
Saygılar kardeş.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
dalgalanmalar normal ama vergiler normal değil. yakıtın bu kadr pahalı olmasını doğalgaza bağlamak eksik olur. %65 i vergi. Doların 1 tl ye inmesini beklemek gerek uygun seviyeye gelmesi için ki bu da hayal. olay vergi oranlarında bitiyor. vergiyi indirdikleri vakit bu galgalanmalar bir nebze olsun kabul edilebilir.
Akaryakıtta vergi oranları-Sabah - 17 Eylül 2013
Akaryakıtta insafsız vergi! - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri