Aracım 2006 model 1.4 Fire motor. Aldığım günden beri yakıtı opetten alıyorum. Aracım 149.000'km de. Bugüne kadar yakıtla ilgili hiç bir problem yaşamadım. Fakat şöyle bir durum yaşadım, Evlenmeden önde oturduğum ev ankarada göksu parkı konutlarında idi. Orası düz ayak bi yerdir. Sabahları arabaya binersin, dümdüz otopartan çıkarsın rampa falan çıkmadan anayola ulaşırsın. Evlendikten sonra taşındığım evde raba rampada duruyor. Yani sabahları soğukken çalıştırınca 200-300 metre rampa çıkıp yola ulaşıyorsun. İşte bu noktada dikkatimi çeken husus, sabahları 1. viteste o arabayı kaldırırken arabadan bi hırr lama sesi gelmesi. hani araç devirsiz kalınca subaplar vurur ya, aynı ses. VW nin FSI motorlarında vardı bu sıkıntı. Bu sesi bariz şekilde duyuyorum. Bende bundan sonra yakıt işine kafayı taktım. Sehilin bu benzinini aldım ve bu ses kalmadı. Araç özellikle soğuk motorda, sabahları çok daha rahat hareket ediyor. Ayrıca motor sesinde biraz azalma olduğunu da hissettim. Bence güzel bir ürün çıkarmış Shell.