47 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Shell V-power Nitro Deneyen Varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Kaan Zaim
    zaimkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29/12/2006
    Yaş
    44
    Mesajlar
    112
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

    Standart

    Aracım 2006 model 1.4 Fire motor. Aldığım günden beri yakıtı opetten alıyorum. Aracım 149.000'km de. Bugüne kadar yakıtla ilgili hiç bir problem yaşamadım. Fakat şöyle bir durum yaşadım, Evlenmeden önde oturduğum ev ankarada göksu parkı konutlarında idi. Orası düz ayak bi yerdir. Sabahları arabaya binersin, dümdüz otopartan çıkarsın rampa falan çıkmadan anayola ulaşırsın. Evlendikten sonra taşındığım evde raba rampada duruyor. Yani sabahları soğukken çalıştırınca 200-300 metre rampa çıkıp yola ulaşıyorsun. İşte bu noktada dikkatimi çeken husus, sabahları 1. viteste o arabayı kaldırırken arabadan bi hırr lama sesi gelmesi. hani araç devirsiz kalınca subaplar vurur ya, aynı ses. VW nin FSI motorlarında vardı bu sıkıntı. Bu sesi bariz şekilde duyuyorum. Bende bundan sonra yakıt işine kafayı taktım. Sehilin bu benzinini aldım ve bu ses kalmadı. Araç özellikle soğuk motorda, sabahları çok daha rahat hareket ediyor. Ayrıca motor sesinde biraz azalma olduğunu da hissettim. Bence güzel bir ürün çıkarmış Shell.

  2. #2
    Çağdaş Bideci
    cbideci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26/03/2012
    Mesajlar
    40
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    07EV021
    Edilen teşekkür: 19

    Standart Shell Vpower Nitro Diesel

    Geçen gün aldım boş depoya denemek için. Çok farkediyor diğer yakıtlara göre. Performans çok çok iyi. Hızlanma devirlenme 10 numara. 5,3 lt. yakıyordum şimdi 5,6 oldu. Nitro farkı....HIZ=YAKIT doğru orantı ))

Benzer Konular

  1. Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi
    kdrrshnn tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 03/09/2012, 23:17
  2. Deneyen var mı beyler
    15NY456 tarafından Motor ve yürüyen aksam modifikasyonu forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 28/11/2011, 07:32
  3. Opet Eurodiesel / Shell V Power Diesel + GTL
    GooSe tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 78
    Son Mesaj: 07/05/2010, 23:52
  4. ...:: Nitro RS4 3typ SS ? ::...
    imdesign tarafından Hobi forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29/07/2009, 13:49
  5. Nitro Rc Cen Ct5 117km/h
    Riddle tarafından İlanlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10/06/2008, 09:34

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com