Benim hanım 7 km yol gidip geliyor sabah akşam. Dizel otomatik Linea kışın soğuklarda 10 lt altına inmez.
Aynı yolu ben onu işe bırakıp kendi işime gidip gelerek 6 lt tamamlıyorum.25 km tek gidiş. Soğuk motor kısa mesafe yaktırır..
Benim hanım 7 km yol gidip geliyor sabah akşam. Dizel otomatik Linea kışın soğuklarda 10 lt altına inmez.
Aynı yolu ben onu işe bırakıp kendi işime gidip gelerek 6 lt tamamlıyorum.25 km tek gidiş. Soğuk motor kısa mesafe yaktırır..
YENİ GÜNCELLEME: Arkadaşlar tekrar merhaba, aracımdaki yakıt sorununa bağlı gelişmeleri yazmıştım. Yazdığım sorunlardan birisi de çekişten düşme ve hantallaşma idi ve map sensörünü de temizlediğimi, enjektör vb. revizyondan geçti diye söylemiştim. Evet yakma oranım 4-5 lt arasında ve gayet memnunum lakin çekme olayı hantallık geçmeyince boş zaman bulup servise gittim ve şunlar oldu:
1- Yağa mazot karışmış ve yağ oranı yükselmiş hatta debimetreye kadar yağ kaçırmış dediler. Büyük sorun teşkil ediyormuş. Mazot pompası revizyona girdi, temizlendi, ayarlandı.
2- Yağ boşaltıldı, yenilendi..
3- Debimetre temizlendi. (sorun yokmuş debimetrede)
4- Hava filtresi değişti.
5- Yağ filtresi değişti
6- Önceki bakımda şunlar yapılmıştı: *enjektörler temizlendi, ayarlandı, bir sorun bulunamadı.*mazot filtresi değiştirildi.
Sonuç: Araçta yine çekiş problemi değişmedi, punto resmen hantal, sanki yorgun gibi. Bugün akşama doğru yine gideceğim, sorun devam ediyor diye. Sizler ne dersiniz, başka nerelere bakmaları temizlemeleri gerekiyor? Turboyu kontrol ettirmeyi düşünüyorum, ıslık sesi de arttı çünkü.
eğer hepsi değişmiş ve hantallık devam ediyorsa muhtemelen turbo hakkın rahmetine kavuşmuştur zaten ıslık yaptığınıda söylüyorsun zaten turboların ömürleri genelde senin aracının km sinin olduğu rakamlarda bitiyor ha nadirde olsa 150 bini geçen kişilerde var turbo değişmeden aslında turboyu değiştirmeden tamir yapan yerlerde var ama ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum en iyisi değişmek
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri