Bakanlik el atti ama satis yine devam. Hakiki bal enaz40 lira
Bizde de millet hangisine yönelirse ona bindirelim politikası var heralde hacıAmcam Norveçte yaşıyor, tek yarışabileceğimiz nokta pahalılık olabilir zaten onlarla. Bu kadar acı bir fark var cidden. Mesela şunu söyliyim kuzenin dün ayağını burkmuş 12 yaşında çocuk, bugün evine taksi gönderip okula götürmüş devlet
iyileşene kadar hizmet edecekler.
Konu cihankardes tarafından (07/03/2013 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.
biz gp'yi çok sevdik
Dur dur ben de konuyu başka bir yere çekeyim
Devlet taksi göndermiş ya, oradan aklıma geldi. Benim de üniversiteden mezun olduğumuzdan beri Belçika, İngiltere, Amerika ve Avustralya'da yaşayan arkadaşlarım var (bi'ben kaldım burda yani). Hepsinden zaman zaman bu taksi hikayesi gibi hikayeler duyuyor ve şaşırıyorum. Oralarda insana saygı var ve bunu zorunluluktan ya da din kitap korkusundan değil, insan oldukları için, zaten böyle davranmaları gerektiği için yapıyorlar. Ayrıca bu saydığım ülkelerde hiç elektrik kesintisi, "link ışığı sönmesi" (adsl), patlayan su borusu, çukurlu yollar, yağmurdan sonra göl olan kaldırımlar falan yok. Ne acı değil mi?
Bizde de 20 kilo bal 5 lira, 20 kuruşluk mıknatısı yakıt borusuna bağlayınca elde edilen tasarruf %30..
Evren arkadaşımız adsl yazınca aklıma geldi. Yakıtta olduğu gibi sanırım en pahalı interneti de biz kullanıyoruz. Benim teyzem ve eniştem Avustralya da yaşıyor . Süper hatta hiper hızlı internet kullanıyorlar ve ödedikleri sakız parası. Bütün ülkelerde giderek ucuzlarken, bir çoğu son teknoloji bağlantı kullanırken bizde daha zam geliyor.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Konu aslında hep aynı konu.
Toplum olarak böyle eğitimsiz, duyarsız, düşünmeyen bir toplum oldukça, böyle şark kurnazları çıkar kandırır milleti doldurur kesesini, bizde neticemizi tuta tuta evimize gideriz.
Yakıt tasarrufu der, 20 liralık plastik bişey satar, milyon götürür.
Karakovan balı der, 6-7 kilo balı 100 liraya satar, milyon götürür.
10 gündür dizel kullanıyorum (yeni aracım gp multijet) ondan önce 2,5 sene BRC lpg li palio kullandım ne çevremdekileri tehlikeye soktum nede zararını gördüm aksine ekonomik olarak çok memnun kaldım.İyi bir lpg sisteminin hiçbir zararı olmaz bugün aracımı satacak olsa yine lpg li alabilirim yeterki sistem kaliteli işçilik iyi olsun.
Yakut tasarruf cihazlarının alayına selam ederim
Lpgye gelince artık öyle bi noktaya getirdiler ki benzinden daha güvenli gözüküyor. Ben de benzinli biniyorum araca daha önce lpgli aracım da vardı. Şükür ki hiç bir sorun olmadı. Ama her zaman orjinali iyidir tabiki..
Konu byspayn tarafından (07/03/2013 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri