Çok iyi oldu çokta güzel oldu.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Göbekmi atıyoruz ?
Bu tabeladaki halay başımı oluyo ?![]()
![]()
![]()
![]()
yakışır güzel ülkeme ve insanlarına..............
Bu sefer kimse gelmedi? Allah Allah? Başına bir iş mi geldi? Yoksa başına taş mı düştü? Ya da kafasına dank mı etti acaba?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Siz hiç hastanede ilaç kuyruğu beklediniz mi? Yatın kalkın şükredin halinize.
Devlet iş yapıyor çalışıyorki vergi topluyor. Türkiye gelişiyor, ekonomi büyüyor.
Durmak yok yola devam.
Şu devlet denen şey ne iş yapar zaten bir anlasam..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
kamuran muhabbetini bilmiyorum ama az çok forumda okuduklarımdan anladım sayılır. Bi kamuran vakası ile daha mı karşı karşıyayız![]()
dizelinde bi esprisi kalmadı sayelerinde.en güzeli benzinli ve start stoplu bir araç gibimee geliyor bu trafikte
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
kime ne yaptıkta bu belayı verdi Allah bize.
Konu must82 tarafından (06/02/2013 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazmayı yeni öğreniyor olmam :)
Biz şimdi böyle konuşuyoruz ya, bu devlet şöyle kötü böyle kötü şuna vergi geldi şunun fiyatı arttı.
Seçimlerde yine iktidar aynı olacaktır ben eminim, adamlar son ay çıkıyorlar televizyona geliyorlar memleketimize iki güzel kelime bizim milletimiz hemen inanıyor.
Yazık yazık şu tarihten sonra devleti yönetenler bile değişse artık bizim için değişen birşey olmaz.
Devlet hiçbir zaman havuzunu dolduran musluğu kapatmaz...
En son yakıtlara 30krş vergi koydular sevgili iktidarımız bunu geri alacak bir parti biliyormusunuz?
Yada ÖTV'yi kaldıracak bir parti?
Ben hiç birisinin geri alacağını sanmıyorum, ama inşallah üstüne daha çok bizi soyan bir parti gelmesin diye kendimizi kandırıyoruz işte...
Konu Ziyaretçi049 tarafından (06/02/2013 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri