Ben dizel Citroen C1 ile karma 4.6 litre tüketim tutturuyordum, hey gidi :) Agresif sürmüyordum ama çok sakin sürdüğüm de söylenemez. Daha az yakan araç da görmedim. Şehir dışında 4 litrenin altına bile iniyordu emektar :)
Printable View
Ben dizel Citroen C1 ile karma 4.6 litre tüketim tutturuyordum, hey gidi :) Agresif sürmüyordum ama çok sakin sürdüğüm de söylenemez. Daha az yakan araç da görmedim. Şehir dışında 4 litrenin altına bile iniyordu emektar :)
Şekil A2 de ben :)
Hafta sonu peder beyle karşıya gittik geldik, onun araçla, onun direksiyondan inip hemen benim araca geçtim (Benimkinin yerine park etmek için)
Hani kalkışlarda yarım debriyaj yaparız ya. Dizelde hissettiğim o yarım debriyaj hissi benim fire a binince hiç bitmiyor :) Sanki hep yarım debriyaj gidiyormuş gibi. 1-2 dakika kendime gelemedim..
Attan inip benim sıpaya binince bazen çok canım sıkılıyor...
Ama 2 güne alışıyorum :)
Yeri gelmişken yazayım, Punto'nun tüm versiyonlarının motor gücü ve tork bilgileri şurada mevcut. Burada belirtilen maks. tork devirlerini geçmeden ekonomik sürüş elde edilebilir.
Fiat Grande Punto - Wikipedia, the encyclopedia
Buda benim güncel uzun yol verilerim. 110-140 arası hızlarda. Denizli Aydın arası sürekli dur kalk :s
Eklenti 23997
Şehiriçi de 6,7-7,0 arası değişiyor.
Sent my iPhone using
Bu yeni Fire larda kesin bir değişiklik yapmışlar.
İmkanı yok bu değeri bu hızlarla yakalamamın. 110-130 arası geldiğimde fix 7lt 2 deneme yapabildim. 7.0 7.2 oldu.
Çok stabil şekilde 90-100 gittiğimde bile 6nın altına hiç inemedim.
Bakım yağ filtr vs de hiç değiştirmedi. Muhtemelen yeni motorlarda ufak bir fark var.
Evo ve sonrası alanların değerleri hep daha iyi bizim GPlerden.
Muhtemelen bir iyileştirme yapılmış bence de. Düşük tuketim bekliyordum ama açıkcası sıfır bir aracın 85-90'la eğimsiz yolda giderken anlık tüketimde 5 litrenin altını göstereceğini düşünmemiştim. Hayret içindeyim :) iki gündür ise gidip geliyorum, toplam 95 km kadar yol yapmisim ve ortalama tüketimi 5,6 litre gösteriyor.
bu devirlerde 5.0 çok normal. benim uzun yolda. 90 ortalama ile yaptığım gibi. 4.8 ilk rekorum sonra geliştirdim 4,2 yaptım. Uzun yol ama sizin devirlerle aynı. istanbul içinin trafiği ile izmir v.s yerlerin trafiği güzergahı aynı değil. Burada hız 30-40 mak. olduğundan 8.50-8 lt aşağısı biraz zor şehir içinde..
Hocam bu degeri ben ısparta aydın arasında yakaladım. Bilen arkadaşlar vardır denizli aydın arasında deli gibi ışıklı kavşak var. Dur kalk çok fazla şehiriçi gibi. Ona rağmen bu değeri yakaladım. Işıklar olmasa daha az olurdu gibi geliyor. Yolun da aşırı düz olması büyük etken tabi.
Sent my iPhone using
+1
Şu an yeni puntolardaki fire motor euro 5 diye geçiyor.Bizim gp lerdeki fire motorlar euro 4 olarak geçiyor.Ayrıca yeni punto şehirdışı 4.8 litre fabrika tüketim verisi var.Bizim gplerde bu 5.0 olarak verilmiş.Bir de yeni punto dualogıclerde şehiriçi 6.7 litre verilmiş.Tüm bu verilere bakıldığında ben de aynen sizin gibi yeni firelerde bir takım değişikler yapıldığını düşünüyorum.
arkadaşlar bende 2900 km punto 1.4 fire easy kullanıcıyım bende yakıt tüketim bilgilerini burada paylaşayım dedim.
yazın uzun yolda 6.0 ve 6.4 arasında, şehir içi 6.8 civarı değişiyor ortalama hız 100-120 arası. ama yolda bir yokuş olsun o zaman araba yakmaya başlıyor.şimdi ise 6.8, 7.0 arası.inşallah daha da az yaktırırım ama ben fire motorların 6.0 ve daha altına düşeceğini zannetmiyorum. Çok zor keşke daha az yaktırabilsek ama nafile.
İşin espirisi orada yokuş indiğiniz yerde birde onun çıkışı var. öyle olunca 5 litrenin altı hayal. örnek olarak köye geldiğimde ilçenin yolu 1900 rakımlı dağdan geçiyor.ben dağı çıkarken yakıt tüketimi 7.0 oluyor ama inişe başladığımda boşa atıyorum 6.5 düşüyor.mesele bu yanii
Rakım tüketimi direkt etkiler, malum oksijen miktarı değişiyor. Benim İzmir'de denizden en yüksek olduğum konum işyerimde 2. kata çıktığım konum :D
Bu arada yokuş aşağı boşa atmayın, araç viteste kalsın, daha az yakarsınız hem de güvenlik açısından daha doğru olur. Yalnız bizim araçlarda cut-off yok sanırım, yol bilgisayarı en az 2 litre anlık tüketim gösteriyor zira. Yine de boşa atmaktan daha az yakacaktır.
Bir de güncel tüketim verisi paylaşayım, tamamen otomatik-eco kullanımla elde edildi;
https://i.imgur.com/7nT02UXs.jpg
Dostlar merhaba. 1.5 aydır 2008 punto sahibiyim, yakıt konusuna hiç dikkat etmemiştim, çünkü daha önce palioda yol bilgisayarım yoktu vs. Ancak bugünlerde dikkatimi çekti, haftasonları ailemi ormanlara, geziye falan götürüyorum, arabada 4-5 kişi oluyoruz ve bazı yollar bayağı yokuşlu, rampalı buna mukabil iyi çıkabiliyoruz. Ve 2 hafta çıktık ve 2 sinde de yakıt aldım, ışık yanmadan tazeliyordum ama yine de bana çok yakıyor gibi geldi. Şu anda pazar günü baktığımda 8.4/100 km okudum, aracı ilk aldığımda tura çıkacağım günkü veriyi de hatırlatayım, 5.5/100 km. Tabi yeni yeni kavrıyorum, 100 km yi falan çokça geçtim, 3000-35000 d/d kullandımğım oldu sıkça, ama büçemi yormaya başlar, foruma baktım, demek ki 3000 deviri ve 80-90 km geçilmeyecek bu araçta, zaten 100 km, hız sınırı ayarladım, sürekli onu geçince alarm verdi bana. Başka nasıl düşürebilirim, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum::)
Eskişehir'de hava sıcaklıkları 1 haftadır daha güzel. Yakıt farkedilir şekilde azaldı -5 derecede 7 litre (~250 km) yakan aracım +10 derecede (~100) 6.4 litreye düştü. Aynı güzergah ve aynı kullanış stiliyle.
Canım palio 1.2 EL 16 V, 20-23 kuruş yakardı, bedavaydı yaw, İstanbul'dan yazlığa giderdik erdek'e 375 km, ve körfezi dolaşırdık, takribi 75-80 TL'ye ulaştırırdı bizi. Herhalde puntomuzla 120-130 TL olacak.:))
Aslında tüm araçlar için mantık aynı; aracı boğmadan, olabilecek en yüksek viteste sürmek ve gaz pedalını mümkün mertebe sabit tutmak. Sabit bir hızda gitmeye çalışırken +-2'şer kilometrelik hız farkları bile tüketimi olumsuz etkiliyor. Hız sabitleyici varsa mümkün olan her yerde kullanmak lazım.
Ayağınızı bu kullanım tarzına alıştırırsanız aracın elverdiği minimum seviyede yakıt harcarsınız. İş ayak bileğinde, gözde (trafiği takip etmek, deviri izlemek) ve kulakta (motoru dinlemek) bitiyor.