Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hiç konuşmayayım arabayı satarlar o zaman

eğer inat edeyim 1 depoyla 1250 kmden fazla yol yaparım uzun yolda ama o yol harbi diyorum bitmez daha önceden 3.1 ortalama yakaladım 25 tlye ankaraya gitmiştim 30 liraydı otobüs
Semih Kardeşim. dediğin değerleri hangi kullanım tarzında yakaladın. ben şu an şehir içinde 70 km hızı hiç geçmiyorum. yol bilgisayarında ort. 6.8 görünüyor. acaba yolunu yordamını mı yanlış yapıyorum.

Alıntı mfnserim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
90-110 arası gittim 3.4 ortalama tutturdum. Bir başka uzun yolda (yaklaşık 950 km) 3.8 tutturdum. Ama her zaman böyle sabırlı olamıyorsun..
ben uzun yolda 95 km sabit hızda 4,1 in altına düşüremedim. ama şuan benim için önemli olan uzun yoldan çok şehir içi. normal fabrika değerlerinedüşmüş olsa sıkıntımı yok da!

Alıntı les Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o motorla dikkatli bir kullanıcı 40litre ile çok rahat 1200km gider.
benim 37 litre ile 1000km üzeri çok gitmişliğim var.
siz de dualogic olduğu için o değerleri biraz zor görürsünüz. hele ki c.control kullanmışsanız.
Mehmet Ali Kardeşim. dikkatli kullanıcı demişsin ama gerektiği kadar dikkatli ve sakin kullanmaya çalışıyorum. zaten düz vitesli modellerle kıyaslama yapamam. sadece fabrika değerlerine hiç olmazsa biraz yakın olsun istiyorum.

Alıntı safakakbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
40 lt mazotla 1200 km mi ben buna kçmla gülerim kesinlikle inanmam
Valla arkadaşım gözümle görmesen bende inanmazdım ama bacanağın şu an Opel Corsa Ecoflexinin yol bilgisayarında ort. değer 3,4 lt yazıyor. ve geçenlerde depoyu beraber fulledik. gidebileceği menzil 1270 km yazdı. ben fullüyorum. menzil 850 km yi geçmiyor. mantık erdiremedim. az yaksın diye gittik dizel aldık. LPG den fazla yakıyoruz yaa. kafayı yicem o derece.