Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet, ne demek istediğimi pek anlamamışsın.Zaten geneli kastederek yazmıştım.Ben ne t-jetin az yaktığını iddia edenlerdenim, ne de t-jetin çok yaktığını iddia edenlerdenim

Örneğimde ''Benim'' t-jet sport değerimi belirttim.T-jet kimine göre az yakar, kimine göre çok yakar.Birisi 10lt yakar, diğeri 7lt yakar.Hatta 10lt yakan az der, 7 lt yakan da çok der Bu bile olabilir.

''şehir içinde her araç 8 LT yakıyorsa T jet az yakıyor diyebilir miyiz sanki çok iddaalı oldu gibi?'' Diyebiliriz belki ama bu sorunun en güzel yanıtı o zaman şehir içinde t-jet çok yakmıyor olur
tamam işte tam bende bunu kastediyorum. seni çok güzel anlamışım. eğer t-jet 8 Lt yakıyorsa çok yakmıyor demekki. Ama enteresan olan durum 1.2-1.3 motorlu 1000 kg ağırlıklı bir çok motor 10-12 LT leri özellikle kış aylarında görürken t jet için 8 Lt kulağa az gibi geliyor. Ben denemedim. Bu yüzden yorum yapmıyorum. Demek istediğim piyasa t jet için olumlu konuşmuyor nedendir bilmem.

Ayrıca şahsım adına t jet kötüdür şeklinde kesinlikle beyanım olmadı. Çok yakar da demiyorum az yakar da demiyorum. Bana göre m jet çok yakıyor neden mi katalog değerleri kesinlikle hatalı. Onları yakalamak için aracın bayılması gerek. trafik boş olacak vs vs olacak. eğer 8Lt yakarsa t jet çok güzel. 1.4 fire şehir içi 8LT katalog değeri.