Sevdiğim her şey zamlanıyor: Benzin olsun Tuborg olsun....
Neyse keyfini sürüyoruz cezasını da çekicez anlaşılan. Allahtan geçen hafta 50 TL lik benzin almıştım![]()
Sevdiğim her şey zamlanıyor: Benzin olsun Tuborg olsun....
Neyse keyfini sürüyoruz cezasını da çekicez anlaşılan. Allahtan geçen hafta 50 TL lik benzin almıştım![]()
sıkılsakta yaşıyoruz zamları. pazartesi sabah 7-9 arasın Alem fm'de Nihat'la benzin zammını kutluyoruz. Damat havası eşliğinde sizleride bekleriz...![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
bu zamlar yüzünden, araba almak hayal olacak galiba...
Ya yeter artık ya kimse buna neden tepki vermiyor, bakıyorum araç sayısında azalma yok, satış sayısında azalma yok, arabanın içinde tek kişi dolaşan çok...
LPG opette 2.61 di en son.1.99 dan 2,61 i bulmuştu.yapacak bişey yok tepki versek nolcak kimsenin umrunda olmayız.
lpg şuan 2.73 civarında.Benzine zam geldiyse yarında lpgye gelir 2.80 olur.Aralığa kadarda 3tl yi yakalar.
yakında 20 tllik benzin istemeye utancaz bu gidişle
allah kahretsin bu hükümeti daha bunlar harbiden iyi günlerimiz
ben olsam 10 tl yapardım. ellerine sağlık mazotu da 10 yapsınlar da hesabı kolay olsun.
biz gp'yi çok sevdik
bencede her ikisinide düz hesap yapsınlar![]()
Benzinin 5 liraya dayanması ve ekmeğin %15 zam görecek olması, akıllara tatlı bir ''acaba arabada 5 evde 15 gerçek mi oluyor'' heyecanı getirdi.![]()
yeni zammımız hayırlı olsun arkadaşlar![]()
az kaldı az hele bi seçimler gelsin kendi adıma vericem derslerini nası olsa makam otosuna biniyolar gemiciklerede ötv siz yakıt oohhh ye babam ye
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri