Yaklaşık 80-100 km arası dizeller gidiyor.
Arkadaşlar .
Dizel araçlarımızda yakıt lambası yandıktan sonra kaç km daha gidebiliyoruz? Ölçebilen var mı? Yakıt lambası yandığı anda yakıt almamız gerektiği söylendi bana. sizlerde aynı şekilde mi yapıyorsunuz?
Yaklaşık 80-100 km arası dizeller gidiyor.
50-100 duruma göre, yani şehir içi fazla gitmez ama düz yolda hele ki hız sabitleyici ile 100 e yakın gidilebiliyor, şöyle izah edeyim ben bir depoyla 945 gördüm, son 60 km si denizliden muğlaya giden yoldu
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Kullanım şekli ve yol şartlarına göre değişkenlik gösterir. 50~100 Arası gider.
tşk cvplar için. yani en az bir 50 km miz var. bilelim ki ona göre olur ya zor durumda kalırsak.
85km gittim ondan sonra depoyu fullediğimde depo kapağında yakıt görünüyordu 43lt almıştı.
45 litrelik tankımızda ışık yandığında yaklaşık 7 litre oluyor depoda; bence biraz erken yanıyorsakin kullanımda 100 km çok rahat gidiyor ben denedim şehir içi şehir dışı karışık kullandım klima açık 3 kişi...
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Işık yandıktan sonra acaba araç stop edene kadar deneyen oldumu![]()
Benim lamba yandıktan sonra 5-10 km anca gidiyor. Sanki mazot filtresi değişiminden sonra oldu gibi geliyor bana. Benzinlikte bu işlerle ilgilenen bir arkadaş vardı ısrarla bak benim punto 90'lık, 75'liklerin filtresi olmuyor bunlara dedim. O da 90'lıkların mzaot filtresini taktığını söyledi, fiyatı 30-35 gibi bir şeydi. Aslında fiyatından biraz şüphelendim ama neyse dedim.
Yakıt göstergesi dibe vurmuyor hani yakıt lambası ilk yanar ya, işte o konumdayken 1-2 kere istop etti.
Acaba mazot filtresi mi yoksa şamandırayla ilgili bir problem mi var?
şehir içi 60-70 arası gidebiliyorum. şehirlerarası da 100 civarı.. ışık yandığında 5,5-6 lt benzin kalmış oluyor.
Ozan kardeşim bu bahsettiğim olay 2011 in 30 Haziran dı, Denizli Fiat bayiinde hatta mola verip çay içmiştim, sonra devam etmiştik fethiyeye , bir dahakine gideceğim mekanın forumdaşlarına mesaj atarımEn yakın zamanda yeniden gelmek isterim denizli ye, çok beğendim çünkü gelmek için tek başına Pamukkale bile yeter
![]()
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Ben ibre dibe vurunca, Ankara'lılar bilir Karşıyakadaki özel samanyolu kolejinden 100. Yıldaki evime kadar geldim, park ettim, ertesi sabah evden Konya yoluncaki Shell'e kadar gittim. ortalama 17 km civarı. Hemde yavaşta gittim sayılmaz, dur kalkta oldu. Galiba kalibrasyon bozuldu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri