Genelde kendi işletmesi olan yerlerde kocaman afiş oluyor. Bu istasyon shell in kendi işletmesi dir vs gibi... İnternet sitelerinde de mutlaka yazıyor olması gerekir diye düşünüyorum. Ya da internet sayfalarindaki Cagri merkezlerini arayip size yakin yerler icin sorabilirsiniz...
Açıkcası ben Opet e tövbe ettikten sonra ben de biraz hastalık haline geldi ve yolda giderken gördüğüm bütün istasyonların tabelalarına bakmaya çalışıyorum. Giriş tabelalarında "güven petrol " falan gibi bayi adı yazıyor. Zaten yakıt fişinde de bayilerin kendi ticaret isimleri yazıyor ama eğer kendi işletmesi ise dediğim gibi kocaman afişleri oluyor hem de shell Petrol A.ş. Yazıyor fatura fiş üzerinde...

Cok şükür ki hem işime hem de evime yakın 2 tane bulduğum icin başka arayışa girmedim.
Bir de bagdat caddesi selamicesme isiklardaki shell bayi değil diye hatırlıyorum...

Ama istanbul lu arkadaslar icin istanbul ticaret odasının sayfasında şube isimlerini arttırdım, aşağıdaki linkten şube yazanlara bakabilirsiniz...

ITO