bencede çok iyi yakmışsın. ben en az kmde 19 kuruş yakabildim zaten o da 90la gitcende klima açmicanda tek kişi bincende vs vs anca öleee ; ) yakıtın gayet iyi ...
bencede çok iyi yakmışsın. ben en az kmde 19 kuruş yakabildim zaten o da 90la gitcende klima açmicanda tek kişi bincende vs vs anca öleee ; ) yakıtın gayet iyi ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Valla Ozan kardeşim banada yakıt iyi gibi geldi ama yinede sormak istedim, ve şunu tekrar söylemek isterim araçta 4 kişiydik ve arka bagaj ağzına kadar yüklüydü yani araç full doluydu hızım ortalama 110-120 fakat Klima sürekli açık değildi yer yer açtım kapadım fakat 920 KM nin nereden baksanız 150 KM side tam bir rampa ve yer yer stabilize yoldu yani 1.vites veya 2.vites le gidebildim ve dediğim gibi 920 KM 195 TL yakıt valla dünya varmış
benim bundan önceki aracım Alfa Romeo 147 di ve LPG li olmasına rağmen 300 kuruş yakıyordu ölmüştüm ya süper bişeymiş bu DİZEL araçlar ve valla ben PUNTO dan o kadar memnununmki sürüş zevki yol tutuşu performansı inanın süper şiddetle tavsiye ederim herkeze..
195 tl/92 km= 0,211
ben mi yanlış hesaplıyorum, herkes 18 kuruş iyi diyor ama 18 kuruş yakmamış ki 21 kuruş yakmış.
Bu da fena değil ama 5,7 lt. yakmış 100 km'de. Bu arabalarda 5,0'ı ben çok rahat görüyorum. En son klima açık, ortalama 120 km hızla 2,45 kişi artı yeterince bagaj istanbul maşukiye arası zorlamadan 5,02ı gördüm.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri