14 Mayıs yada 14 Mayıstan sonra zam gelır cunkı memur zammı var nereden cıkartacaklar memura verdıklerı zammı kendı ceplerındenmı veya az harcayalımmı dıyecekler
zam beklerken indirim gelince şaşırdım doğrusupsikolojimiz o yönde
![]()
14 Mayıs yada 14 Mayıstan sonra zam gelır cunkı memur zammı var nereden cıkartacaklar memura verdıklerı zammı kendı ceplerındenmı veya az harcayalımmı dıyecekler
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Akaryakıta büyük zam sinyali
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, akaryakıt fiyatlarının mevsimsel olarak düştüğünü, 3. çeyrekte büyük zamların gelebileceğini söyledi.
Başbakan Erdoğan’ın Slovenya’ya düzenlediği resmi ziyarette yer alan bakanlar, basın mensuplarıyla sohbet etti.
Akaryakıt fiyatlarında bugün indirim yapılmasının hatırlatılması üzerine Maliye Bakanı Şimşek, şunları söyledi:
”Şu anda fiyatlar mevsimsel olarak geriliyor. Üçüncü çeyrekte aynı şartlar devam ederse, aynı siyasi jeopolitik riskler bölgemizde devam ederse, dünya ekonomisinin büyümesi aynı düzeyde kalsa bile mevsimsel olarak üçüncü çeyrekte fiyatlara yukarı doğru bir baskı olabilir. Bu, ikinci çeyrekte aşağı doğru mevsimsel bir faktör.”
Bakan Yıldız’ın değerlendirmesi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da şunları kaydetti:
”İndirimlerle alakalı kendi mekanizması içinde dalgalanıyor o fiyat. İndirim oldu, ben buna seviniyorum. Zamdan hiçbir arkadaşımız hoşlanmıyor. İnşallah daha da devam eder. Özellikle bölgedeki ülkelerin siyasi istikrarsızlığının daha stabil hale gelmesiyle beraber, istikrara dönüşmesiyle beraber bu fiyatlar daha da düzelecektir. Bizim de temennimiz budur. Birçok şeye o zaman yansır ama tersi de olabiliyor. Bütün gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Arz ve talep dengesizliğinden kaynaklanmamıştı petroldeki durum. Tamamen spekülatifti. Uluslararası Enerji Ajansı da toparlanabileceğini, gerçek rakamlarına ulaşabileceğini söylüyor. Türkiye’nin dışındaki ülkelerde de istikrar şart.”
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
Arkadaşlar satış fiyatı bellidir. Daha yükse satanları görürseniz direk gidip bu fiyattan vermezseniz şikayet edeceğim diyin. Ben bi defa yaptım cok pis tutuştular bana çaylar kahveler, arabayı yıkadılar görseydiniz. Aynen dediğiniz gbi tabelada değil pompada geçirmeye çalışıyorlar. Mutlaka pompa fıyatına bakın yakıtı adam koymadan once.
yeni bir indirim mi var?
Konu celenlee tarafından (19/05/2012 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.
Bu eski bi başlıktı ama burdan devam edelım. OTV de yapılan cok kucuk bı azaltma ıle benzıne 1.5 dızele de 1 kurus cıvarı ındırım gelmıs arkadaslar. Pompaya yansıyacak buyuk ıhtımalle ıstanbulda benzın 4.34 dizel de 3.77 gıbı bı rakam oluyor bununla bırlıkte
babam yine sıfırları karıştırdı desenize..
bana dizele 10 benzine 12 demişti sabahta,evde bir bayram havası
neyse erken söndük,gidip dolduralımda az gezelim
yeni konu açmayım dedim en yakın konu da bunu bulabildim aramada bunu hortlatayım bari bu geceden ihtibaren benzine 5 kuruş indirim geliyormuş...
https://www.haber123.com/ekonomi/ben...rim-h2461.html
https://www.aktifhaber.com/benzine-b...di-618219h.htm
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
İyi iyi daha inecek
düşşün ya lanet olsun gazlayamıyoruz![]()
Mazota indirim yokmu
lpg biraz daha düşerse tuvalete bile arabayla giderim artık![]()
bugün shellden 3.75'ten eurodizel alınca şaşırdım yahu, kırsal mazot mu diye sordum adamlara bi kaç kere![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Zamlara sasirmadik indirimlere alisamadik bindir indir derken acaba bunun arkasindan hangi bomba patlayacak merak ediyorum gercekten....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri