Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Benzin ve Mazota İndirim

Efe ERDEM
    efe_erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 71

Haberin linkini de atıyorum walla ben onların yalancısıyım bu geceden itibaren yapılıyor indirim.

Benzin ve mazota indirim - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

2 hafta sonra mazot 4.5 benzin 5.5 olur bu indirim sonundaa

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

5 gün önce yazdığım bir mesaj vardı:

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaşacak birşey yok, gayet doğal bir süreç. Hatta en az 10kr daha indirim yapmaları gerekiyor piyasa koşullarına göre!!

Mart ayı zamlarından önceki duruma geldi piyasalar. Ama daha pompa giyatları mart ayı ortalarına bile gerilemedi!! Yani daha almamız gereken indirimler var.

Bu bizim akaryakıt aracı firmaları çok malın gözü, zammı hemen yansıttılar, ama indirimi aheste aheste yapıyorlar..
    Azcık piyasaları ve haberleri takip ederseniz olup biteni, ne zaman zam gelecek, ne zaman indirim gelecek anlarsınız.

Türkiyedeki siyasi otoritelerin global piyasaya ne yazkki etkileri olamadığı için, o noktalara güçleri ne yazıkki yetmediği için, akaryakıttaki artış ve azalışta da bir etkileri yok. Her zam ve indirim haberi üzerinden siyaset yapan arkadaşlara duyrulur

Ne yazkki bizler aracı firmaların ellerindeki haklar sebebiyle anında fiyat artışlarına maruz kaldık, ama iş indirme gelice bekle babam bekle!! Bu adamların ellerindeki haklar sınırlandırılmalı!!

Ekonomi Akaryakıtta zamlar hızlı indirimler rötarlı geliyor ZAMAN

Efe ERDEM
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Çok doğru yazmışsın. Hiç değilse mantılı. Ayrıca indirimin az az yapılmasının sebebi ise şudur. Akaryakıt ıstasyonları yakıtı cok fazla mıktarda alıp depoluyorlar. Adamlar bınlerce lıtre alıyorlar bızım gıbı 50 100 tl degıl.Dolayısıyla adam ltresınden 5 10 kurus para kazanıyor. Indırımı hemen pompaya yansıtırlarsa ellerındekı pahalı benzını 10 kurus eksıge satmak zorunda kalacak ve dolayısıyla zarar edeceklerdır.
    Yanı elestri yaparken biraz da gerçekçi olmak gerekiyor. Bu sektörden de ekmek yıyen ınsanlar var. Tama benzın pahalı. Ben de ucuz olsun ısterım ama ımkanlar malesef bu. Kendi petrolumuzu cıakrana kadar da boyle olacak malesef...

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

bugün aldım 100tl'lik şansa bak )

M.Furkan Çelenli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı efe_erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok doğru yazmışsın. Hiç değilse mantılı. Ayrıca indirimin az az yapılmasının sebebi ise şudur. Akaryakıt ıstasyonları yakıtı cok fazla mıktarda alıp depoluyorlar. Adamlar bınlerce lıtre alıyorlar bızım gıbı 50 100 tl degıl.Dolayısıyla adam ltresınden 5 10 kurus para kazanıyor. Indırımı hemen pompaya yansıtırlarsa ellerındekı pahalı benzını 10 kurus eksıge satmak zorunda kalacak ve dolayısıyla zarar edeceklerdır.
    Yanı elestri yaparken biraz da gerçekçi olmak gerekiyor. Bu sektörden de ekmek yıyen ınsanlar var. Tama benzın pahalı. Ben de ucuz olsun ısterım ama ımkanlar malesef bu. Kendi petrolumuzu cıakrana kadar da boyle olacak malesef...
    3'er aylık periyotlarlar alım yapıyorlar. 2 durum gerçekleşmiş oluyor:

1.Durum :Ucuzken alıp(Mart Öncesi), pahalıya sattıkları(Mart İçinde) olduğu gibi
    2.Durum: Pahalıyken alıp(Mart İçinde), indirim gelince ucuza sattıkları da olabilir.

Ama ne oluyor. 1. Durumda zamları hemen pompaya yansıtıyorlar. 2.Durumda ise zammı yavaş yavaş çekiyorlar Buna bir düzenleme getirecekler zaten. Eli kulağında... Çünkü bu aracı firmalar lobi yapıyor, ser piyasa olmasına rağmen ortak hareket ediyorlar (Tüketicinin aleyhinde iş yapıyorlar, şu sıralar bu inceleniyor,)

ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

İndirim icin stogun bitmesini bekleyen sirketler - zam yapmak icin de stoklarin bitmesini bekleyebilr nasil bir cifte standarttir belli degil. Bu mevzudaki sikayetlere elbette kulaklar tikanacak cunku hicbir devlet bindigi dali kesmez akaryakit sirketleri ulkemizin ucretsiz vergi memurlari nede olsa neyse gec de olsa indirim haberlerini duymak guzel
    StrucTuraL EngiNeeR

Efe ERDEM
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Umarım 1 2 hafta ıcınde benzın 4 lıraya mazot 3.50 ye duser

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

bu işin sonu hayır değil hadi bakalım, 1 ay önce filan 4.71di...

ekleme: buyrun: https://www.internethaber.com/akarya...#ixzz1uDm5KHbS
    Konu OzzY tarafından (08/05/2012 Saat 04:12 ) değiştirilmiştir.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

ALPARSLAN AKARSU
    rosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5

iyi oldu

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

arkadaşlar istanbulda yakıttaki indirim neredeyse pompalara hiç yansımamış gibi görünüyor. shell istasyonuna yakıt almak için girdim. motorin 3.78 yazıyor ve v-power ile gtl litresini sordum v-power 3.99 , gtl 4.09 halla halla dedim ben indirimden önce de bu fiyata alıyordum dedim peki bu indirim sadece tabelaya yazmak için mi yaptınız sesini çıkarmadı ve benim gibi birkaç kişi daha almadan topukladılar. opet ise indirimle birlikte sadece 5 kuruşluk bir indirim yapmış olması gereken 14 kuruş indirim yapılması lazımdı petrol ofislerinin yapması gereken indirim hala yapılmış değil. ama adi herifler zam olunca sabahı beklemeden aynı gün zamı anında pompaya yansıtıyorlar hem de göbek ata ata yapıyorlar indirim olunca hiçbir petrol ofisinin eli gitmiyor . sabah sabah çok gerildim ya.

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tüh 70 tl lik mazot aldım

Ziyaretci037
    Ziyaretçi Ziyaretci037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dün gece 1 buçukta aldım shellden GTL olan yakıttan 3,95'e düşmüştü normal eurodiesel de 3,86'ydı sanırım..

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

10 kuruş indirime sevinir olduk

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar istanbulda yakıttaki indirim neredeyse pompalara hiç yansımamış gibi görünüyor. shell istasyonuna yakıt almak için girdim. motorin 3.78 yazıyor ve v-power ile gtl litresini sordum v-power 3.99 , gtl 4.09 halla halla dedim ben indirimden önce de bu fiyata alıyordum dedim peki bu indirim sadece tabelaya yazmak için mi yaptınız sesini çıkarmadı ve benim gibi birkaç kişi daha almadan topukladılar. opet ise indirimle birlikte sadece 5 kuruşluk bir indirim yapmış olması gereken 14 kuruş indirim yapılması lazımdı petrol ofislerinin yapması gereken indirim hala yapılmış değil. ama adi herifler zam olunca sabahı beklemeden aynı gün zamı anında pompaya yansıtıyorlar hem de göbek ata ata yapıyorlar indirim olunca hiçbir petrol ofisinin eli gitmiyor . sabah sabah çok gerildim ya.
    halla halla ne demek anlam veremedim?

Mesut Deniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ShaRLooT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halla halla ne demek anlam veremedim?
    ben de anlam veremedim 3 petrol ofisine girdim üçünde de böyleydi . adamlara soruyorum hani 14 kuruş indirim ses çıkartmıyorlar

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

shell internet sitesinde full save mazot 3.77 görünüyor

M.Furkan Çelenli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Adamlar 1 gün 1 gündür diyip geçirmeye çalışıyor!! Bunları anında bağlı oldukları şirketlere şikayet etmek lazım!! Muhtemel istasyon sahiplerinin işgüzarlıkları..

Mesut Deniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    shell internet sitesinde full save mazot 3.77 görünüyor
    doğru söylüyorsun petrol ofislerin tebalalarında da böyle yazıyor içeri girdiğinizde fiatlarda pek değişmediğini görüyorsunuz

Mesut Deniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar 1 gün 1 gündür diyip geçirmeye çalışıyor!! Bunları anında bağlı oldukları şirketlere şikayet etmek lazım!! Muhtemel istasyon sahiplerinin işgüzarlıkları..
    iş dönüşünde bakıcam fiyatları değiştirmemişlerse insanlık ve vatandaşlık görevimi yapıp bunları gereken mercilere şikayet edeceğim.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon