Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkçası umduğumdan daha iyi çıktı bu dualogic.Eco modda ve auto da kullanmama rağmen bir sıkıntı yok.kumkuyu olbios otel ve narlıkuyudan cennet-ceheneme çıkan rampaları hiç sıkışmadan çıktı.Ama alırken zaten kendimi bir aile aracı alacağıma optimize etmiştim.Emotion olması beni çeken en büyük etmendi alette aklınıza gelebilecek herşey var sunroof hariç.
Emrullah hocam benim bu araçtan önceki aracım 108 hp 245 nm spk lı bir Puntoydu.ben bile o aracımla 120 liği son hızda yakalayamıyacağımı düşünürken seninki iddalı olmuş.Ayrıca senin 115 hp 150nm lik atmosferik opel astrayla 120 hp lik 300nm lik Bravoyu bir tutmanlada pilotajın konusunda gerekli verilere ulaştık.ha yok hala ben 120 liği 95 lik fındık motor evomla rezil ederim diyorsan Kralsın edersin kardeşim.
bak tekrar yazıyorum 108hp 245nm bir Punto düşün üstünde ekstra hafif O.Z jantlar var.O bile top speed de yakalayamaz 120 lik Bravoyu.Nerden biliyorsan diyorsan 105 lik Bravoda kullandım limitlerini gayet iyi biliyorum 120lik 105 likten dahada performanslı arkadaşım.
hocam zaten ben test ettım mersınde 0-100 de 1 bucuk boy fark yıyor 95 lık punto...

lıneanın emotıon fullu bı arkadasımda vardı hakıkaten doluydu arac tabıkı onun 1.6 105 lık multıjettı ve manueldı...blue me nın bu kadar ıyı oldugunun farkına o aracta vardım...tekrardan hayırlı olsun hocam bulusmada ıncelerız gene