Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim aracımda yakıt & donanım & performans yönüyle kat kat fazlasıyla verdiğim paranın hakkını veriyor, manisa ilinde demotoda jettaya bakmıştım, o zaman 51 .000 TL dediği 1.4 en baz jetta nın içinden hemen indim fiyatını duyunca ilk işim ön tampona sis var mı diye, sonra da arkada park sensörü var mı diye bakmıştım olmadığını görünce benim araç 38.000 TL idi ve skydome ile birlikte dizel ve triptonik deyip çıktım gittim, bir depo ile 1.000 km giden bir aracım varken kolay kolay başka araçlara yanaşmam, umarım 95 lik denediğinizde bravonuzu satmak zorunda kalmazsınız iyi günler...(tartışma olsun diye değil bilgi alışverişinde bulunmak için bu kadar msj attım) h h edin
Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Engin hocam benim puntoyu kullanmıştın sence iki araç kapışsa nasıl sonuç çıkardı.
108 bg 245 nm tork 1090kg ağırlık vardı benim araçta.
onur abım ben bravo dıyorum ama hıııc emın degılım sen ıkısınıde uzun sure kullandın sanırım senın punto yer gıbıme gelıyor...sonra bravo alır ama 0-100 tam muallakta kalmakla beraber sankı senın eskı makına koparır gıder gıbı gelıyor

pekı onur hocam sence 95 lık punto 120 lık bravo ya 0-100de yetısebılırmı ben hıc sanmıyorum ama sneın gerek 105 lık olsada bravo tecruben var gerek punto 108 lık