Akşama yol üzerinde bulabilirsem bir reklamcıya bastırıp arabaya aşacağım bizimki sadece bir tepki olarak kalacak ama devlet aldığından vazgeçmeyecek aksine her geçen gün biraz daha biraz daha birazcık daha almak için elinden geleni ardına koymayacak.
Dün fiata binin bugün bisiklete binin ama sizler mersolardan aşağı inmeyin nede olsa cebinizden bir kuruş para çıkmıyor yakıt için....
Çok güzel fikir belki bu sefer duyarlar sesimizi hemen yapılsın
Tebrikler olay güzel bir noktadan yakalanmış, bu şekilde ben de desteğe hazırım.
Başkalarının hakkını göz ardı ederek yapılan her türlü protestoya karşıyım!!
4lü yakmalar, yol kesmeler!!! (18 martta yolları kesenlerden ne farkları kalacaksa!!) vs vs..
Bu arada ses getirecek bir protestoya da varım, her gün belirli bir saatte, herkez kornalarına asılsın, 1dk boyunca. Duyanlar "10Kasım" değil ki bugüm diyerek şaşıracak kadar çok olmalı ki bu olay, bak nasıl haftalarca gündemde, haberlerde kalıyor.
Ben yaymaya başladım bile aynı çalışmayı sizlerden de bekliyorum.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
[QUOTE=cemehmetbaran;662639]Malum toplanıp ses getirmemiz zor iş gibi gözüküyor. Ama akaryakıt zamlarını protesto etmek maksadıyla
Bu araba %35 benzin ve %65 vergi ile çalışmaktadır
şeklinde bir serit yazı(veya benzer bişey) hazırlatalım ve arabalarımızın arkasına yapıştıralım ne dersiniz?[/QUOTE
tam destek hep destek güzel olmuş. ee nasıl yapacağız bunu kimbasacak nasıl dağıtılacak?
Teşekkürler, güzel düşünce ve tasarım için.
bu resim üstünde de oynanıp güzel bi afiş yapılabilir
puntocular nerdesiniz ?
![]()
Mükemmel Tebrikler Yaptıralım Bencede...
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri