Motorine geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere 10 kuruşluk zam yapıldı.
Printable View
Motorine geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere 10 kuruşluk zam yapıldı.
mazot 3,88 hayırlı olsun
oha :S
ne petrolun fiyatı yükseldi ne de dolar bu artışın nedenini bilen var mı?
dahada artacak benden demesi
benzın 1 ay ıcınde bı ara zırve fıyatı olan 4.70 e cıkarmazotta 4 tl yı gecer arkadaslar petrol fıyatları yuzde 15 cıvarı arttı bu aralar
beyler; bu artış hayra alamet değil. kesin benzine de gelir ben eniyisi full gidem bi depoyu fulliyem..
Benzinli aracı olanlar fullemeyi unutmayın...
Yapın kardeşim yapın bu millete az bile bu Zam cıklarınız...!
arkadaşlar mazota ve benzine karşı bi sürüş mü yapsak güzel olmaz mı grandepuntotr.com stickerlarımızla reklamımızla ilgi de çekeriz.Eğer birlik olmassak bişiyler yapmassak bu sadece bizler için değil diğer tüm traktör kullanıcıları bile dahil herkes için geçerli fiyatlara daha çok uzaktan bakar el kol mahkul gider o fiyattan da alırız ...
Maalesef bu sabah 7'de Bartın'da 3.95'ten doldurdum depoyu. Oysa geçen cumartesi istanbuldan çıkarken 3.78 ile doldurmuştum. :(
arkadas anlamıyom ya mazot benzin bunlar artık keyif değil ihtiyac ne diye ihtiyaca zam yapıp canından bezdirion milleti, git içkiye yap sigaraya yap anasını satim. keyfini düşünen verir onlar ihtiyaç değil ama bu yakıt işi sapıttı be kardeşim
kredi kartlarının kampanyalarını takip etmekte fayda var % 10 a varan indirimler oluyor axessle 50 TL ye 55 TL lik mazot alıyorum bu da litre fiyatını 3.42 yapar :) diğer kartlarda aynı şekilde % 10 indirim veriyor
Full iyidir ya :D :D
Full de sikinti var bence shell 50 tl ile 250 km yol yapiyorum litresi 3.72 den
Full den 50 aliyorum litre daha fazla ama 250 km den az gidiyor
Saygilar...
aracaını seven bence full den almaz
Ben full açıldığından beri alıyorum daha sıkıntı yaşamadım .