Araçalrı dekor diye tutacağız bundan sonra![]()
Araçalrı dekor diye tutacağız bundan sonra![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
dün gece yansımadı bakalım bu gece olacak mı pompacının bana söylediği şu :''Abi merkezden(opet merkezi sanıyorum) haber geldi tüm depolarınızı doldurun tüm hazırlığınızı yapın '' diye söylemişler.7 kuruş yansıyacak dedi bugün bir hareketlilik göremedik sessiz sedasız yansır yine.
Ben fulledim depoyu 2 ay gider umarım. Artık dizel benzinli farketmiyor, araba kullanmak lüks oldu.
yahu biraz nefes alalım be!!!
Sayın Başbakanım; FİAT ' a binin demiştiniz , sizin sözünüzü dinleyip FİAT aldık ama bizler ona da binemiyoruz.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Bende bu gün depoyu fulledim.
yine zam yine zam evet bende hep 30 tl alıyorum artık depo paslanacak ya çünki 50tl geçmedi bu zamana kadar bundan sonrada geçeceğe benzemiyor bu gidişle
Valla öğrenci olunca okul-ev arası ve zaruri durumlar haricinde binmemeye özen gösteriyorum, eskişehir yürümeye müsait bi şehir zaten. Ama böyle giderse mazot parasını çıkarmak için yakında okula servis çekmeye başlıyacağım sanırım
Ekonomi konusunda tez yazarım bu gidişle zaten en son istanbul-eskişehir arası 3.6 litre ortalamayla gittim(330km)
iki gün önce benzine gelişinden belliydi. Yalnız bırakırlar mı mazotu?
yarıdan fazla mazotum var zaten bugün fullesem mi demiştim üzüldüm şimdi bak
Tepki istiyoruz artık.......
bu gece saat 24.00 dan sonra zam pompa fiyatlarina yansiyacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri