Sollama güzelim
Karşıdan gelenler durmadan selektör yapıyorsa dikkat et![]()
Sollama güzelim
Navigasyon cihazına çok güveniyorsun bence fazla güvenme cihazdaki bilgiler sonuçta sabit ne kadar güncel tutsanda verileri radarlar farklı yerde olduğu sürece işine yaramaz onun için en güzeli hız limitlerine uyman acemi olduğunu söylemişin o yüzden ilk aşamada hızı çok düşünme güvenli bir şekilde gidip gelmeyi düşün derim ben.
istanbuldan cıktıktan sonra feribotla geçeceksen sıkıntı yok ve bence kesinlikle feribotla geç feribottan sonra yolun tamamı çift şerit. şehir içinden 10 kat daha güzel bir yolda gidicen sıkıntı olmaz sadece yalovadan sonra orhangaziye gelirken bir yer var virajlı orda dikkat et birde gemlikten sonra bursaya gelmeden yokuş yukarı virajlı yerler var buralarda dikkatli ol onun dışında bazı arkadaşların dediği gibi 90-100 ü geçme çok rahat gidersin. sollama problemin olmaz bence kazasız hayırlı yolculuklar.
haca cuma günü -3 karlı gösteriyor kendime riske atmamayı tercih edebilirim![]()
Bursa, Turkey
4°C
Güneşli
11°C / 4°C
5 günlük hava tahmini
Bugün
11°C / 4°C
Yarın
10°C / 2°C
Çarşamba
3°C / -2°C
Perşembe
2°C / -2°C
Cuma
3°C / -3°C
Geçerli Koşullar
Barometre
1019.1 mb
Nem
59%
Görüş mesafesi
12.01 km
Rüzgar
9.66 km/h
Gün doğumu
07:07
Gün batımı
17:28
6-10 günlük hava tahmini
Weather.com tarafından
Konumumu Ayarla
Giriş
Gizlilik | Yasal
© 2012 Yahoo!. Tüm hakları saklıdır
Hava durumu bu çok sıkıntı olmaz bence bende cuma günü Bursa'da Olucam bakalım
iki tane çok uzun rampa var, kamyonların önüne atlamasına hazır ol, otobüsler de arkadan gelebilir. bu tür rampalarda vitesi doğru ayarlayamazsan dönüşte arabayı satmak isteyebilirsin![]()
en iyisi bin otobuse ole gitkar kış falan
![]()
efsanevi süpürgelik ve dürdane![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bence körfezden dolaşın ben balıkesirden istanbula 50 tl'lik mazot ile gittim.(hzıım 100 ü geçmedi genelde 90 dı) sabah yolculugu yaptıgım için pekde bir sıkıntı yoktu yolda durum nasıldır bilemiyorum..
dönüşte feribotla geçtim dönüş maliyetim 85 liraydı (dönüşde 100 ü geçtim)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri