Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu cevabından sonra araştırma yap dedim.eğer araştırma yapsaydın bu msj yazmazdın.burda fullu savunduğunu zaten ben kastedmedim.bu msjını okuduktan sonra senin full akaryakıtını kullandığını dusundum halıylen..yani burda benım sana bir önceki msjımı atmamın nedeni yukarıda attığın msjı göndermendir.yoksa kım aracına nerden yakıt alıyorsa alsın herkez kendi sahip olduğu maldan mülkten sorumludur.ben bir kez aldım fullden 97 oktan benzin 50 tl lik.ilk hareket ettiğim andan itibaren kalıtesını anladım gittiğim km den ve çekişinden belli etti herseyı.bunuda unutmamak lazım söför vardır en ufak bir değişikliğin farkına varabılecek birde başka bir şöför vardır arabası isyan etse hersey yolunda zannedecek.burda sana birşey soylemiyorum sakın yanlış anlama genel olorak konusuyorum.ben bana düşen görevi yerine getiriyorum mağdur olmayın diye yazıyorum..sonuçta buradakı her kişi bir şekılde birbirleriyle bağlantı içinde ve devamlı birseyler paylaşmakta hem genel olorak hemde özel olorak.bu forumdan kımsenın full mağduru olmasınıda istemem açıkçası..neyse umarım nedemek istediğim anlatabilmişimdir..bu arada burda herkez birbirine araştırma yap diyebilir bugun ben sana derim yarın farklı bır konuda sen bana dersin bunda tepki göstercek bir durum yok.
Araştırma yap dediğinden kasıt full hakkında ki şikayetler herhalde.. Bunlar bilinen şeyler zaten araştırmacı olmaya gerek yok heryerde okuyoruz görüyoruz ayrıca arabam konusunda çok titiz olduğumdan bu tür konuları hep okur araştırırım.. Yine yazıyorum ben kalitesiz biryeri kimseye tavsiye etmem dediğim gibi fullden sürekli alın şeklinde değil zaten kampanyayı gördüm ve bir kereliğine birşey olmaz düşüncesi ile paylaştım.. Yoksa sürekli kullanımda ne olur bilinmez tabi şikayet de çok ama memnun olan da var..