Bu formu bu yüzden seviyorum mutlaka ilerde lazım olacak güzel bilgi paylaşımları oluyor.
Bu formu bu yüzden seviyorum mutlaka ilerde lazım olacak güzel bilgi paylaşımları oluyor.
rölantide 1 saatte 0.25 lt yani 1 su bardağı kadar harcar diye duymuştum ama emin değilim. ayrıca aracı günlerdir kardan dolayı çıkartmıyorum, hareket ettirmesek bile arabayı biraz rölantide çalıştırmak gerekir mi? böyle bir ihtiyaç var mıdır arkadaşlar?
arac hıcbır sekılde 8 saat rolantıde calısmamalı eger bunu 3 gun denersenız sonra cok pısman olursununuz... ıkıncısı: tsk da kullanılan ıkı aracta ıkı farklı donma engelleme sıstemı var. bırı :
mercedes unımog: aracta sıra tıpı yakıt pompası mevcut.pompa oncesıne takılmıs yumruk ebadında bır parca var. parca ıkı bolumlu. alt kısmından radyator suyu gecıyor ust kısmından motorın. arac bır kez calısıp ısınırsa sartlar ne olursa olsun donmuyor.
2 faex man(su ustunde fuze rampaları olan burunsuz man kamyonlar yenı nesıl): aracta mercedese ılave olarak radyatorden cıkan su hortumu yakıt deposunun ıcınden gecıyor... yanı arac calkıstıktan sonra depodakı mazot ısıtılıyor ve dondurmak ımkansız.. -40 derecelerde kullanıyoruz gerektıgınde bır sıkıntı gormedım daha...
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri