stepneyi kaç paraya alırım peki![]()
stepneyi kaç paraya alırım peki![]()
75lik multijetim var yakıtından çok memnunum,benim anlamadığım performans performans,beygir beygir diyenler daha sonra çok yakıyor diye sızlanmıyor mu onu anlamıyorum.... iyi ki 75 lik almışım...
t-jet nasıl dizel gibi ses çıkartıyor anlamadım, arabanın stepneside yok, iyiki arabayı expertiz yaptırıpta almışsın, yoksa yaptırmasaydın maazallah birçok eksiği olacakmış. T-jet ile neler yapabileceğini, yakıtını sanırım burada yazdık. bu nedenle eğer aracının yakıtı sana fazla geliyorsa yaptırırsın bi lpg kiti bakarsın keyfine. T-jet' e tüüü kaka demeyiniz... motor sesi dinlemek istiyorsanız buyrun garajıma bir ses bakın bakalım tık ses varmı ? saat gibi maaşallah.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Stepnesi yok evet. Çok önemli bişeymi aracın stepnesinin olmaması acaba onu merak ettim ? Yani stepne dediğiniz şey yedek lastik demi ?
kamuran googleye yaz stepnesiz yola çıkılır mı diye ,önce bir arat bu kadar basit şeyleri sorma yahu sende...
ne bileyim kardeş ilk defa araba sahibi oldum. yani stepne sadece lastik patlamasında gerekli demi başka bişeyde gerekmiyoLastik patlarsa yol yardım çağırırırz artık napalım
![]()
şimdi ş.içi sorun olmaz adımbaşı lastikçi bulup çağırtırsın,ama uzun yolda yedek lastik olmazsa beklersin yol yardımı dağın başında saatlerce![]()
Pek uzun yola çıkmıyorum ya öğrenciyim denizlide. Denizli izmir gidip gelcem artık arabayla oda düz yol otoban var zaten aydın izmir yani dağ falan geçmiyonİlerde alırız bi stepne artık 200 tl bişeymiş galiba ?
o kadar falan işte 200tl civarı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri