Tabiki artış olur da 4.25-1.65=2.6 lira zam gelmiş sadece 9 senede yani sizin anlayacağınızNeden varil fiyat düştüğünde 4 kuruşluk indirimler yapılıyor da varil fiyatı biraz artınca 10 kuruş 10 kuruş zam geliyor acaba bunları bir sorgulamak lazım değil mi?Ve bunlar daha bişey değil seçimden sonra görün siz.
Bırak hocam hiç oralı olma.Ön yargıları yıkmak atamu parçalamaktan daha zor.Hangi otomobil forumuna girsem bu şekilde düşünen kişilerle dolu.Hepsi de birbirini kollayıp birbirlerinin mesajlarına cevap yazarlar.Kendi gibi düşünmeyenleri direk dışlarlar.Bu ülkede herkesin kullanmak istediği nimetler yıllar önce bir yön adı olarak savulanulan düşünceler tarafından çoktan parsellenmiş.
dizele geldiğine göre 1-2 haftaya benzinede gelir bu yılın bitimine kadar 5tl olucağına göre kesin artar benzin(durmak yok zama devam..)
yaklaşık 9 senede %270 oranında zam gelmiş, kabaca senelik %30 zam alırsak bertaraf edilebilecek bir oran. ailesinden emekli olanlardan senelik %30 zam alan var mı? ya da memur olup her sene %30 zam alan? özel sektörde çalışıyorum maaşımı gününde alıp her sene %15 zam alırsam öpüp başıma koyuyorum.
tamam artış olsunda nalıncı keseri gibi hep kendilerine yontmasınlar.
+1000
tamamen katılıyorum
ayrıca sayın başbakan 7.60 bmw binerken acaba bu kaç para yakıyor diyormu nasıl olsa devlet dolduruyor depoyu
oğlunun gemisinede babası ucuz veriyor vatandaşa gelince petrol fiyatları ve devletin vergiden sağladığı gelir konuşuluyor
ulan her sene bana yüzde 30 zammı yapıyorsun da vergiden ha bire cebimdekini kırpıyorsun
çoluk çocuğumun rıskını gidip seçim bütçesi adı altında tüm partilere ödenek olarak ayırıyorsun sonra parti arabaları bütün gün bangır bangır
benim yakıtta ödediğim vergilerle dolaşıyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri