Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Full garanti kartı için aradım tuvden yetkili yarın gelip serviste aracımdan yakıt alıp tahlil ettireceğini söyledi ama eminimki yakıt değerleri ile ilgili bir sorun çıkmayacak serviste aynı şeyi söyledi zaten, "gelecekler yakıtdan örnek alacaklar ondan sonra size bizim yakıtımız belirtilen değerler içinde bizden kaynaklı bir sıkıntınız yok diyecekler" dedi sonuçta yakıt kaynaklı sorundan hep kullanıcılar ortada kalıyor anladığımız ve yapacak birşeyde yok gibi görünüyor. Depomda 50TL full yakıt var belki 30-35TL kalmıştır yarından sonra asla ama asla fullden yakıt almayacağım yine Opetten yada Petrol Ofisinden doldurmaya devam edeceğim.

Kısacası Full muş falan hikaye bir depoda 6-7TL kar edecez derken enjektördü pompaydı vs. bir dünya masraf çıkartacaksa almam o yakıtı daha iyi TUV de hikaye merak etmeyin.
Senın TUV sonucunu merakla beklıyorum
Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vallahi zeynel bana yanılıyormussun gibi geliyor..yanlış anlama ama kardeşim aracın kalbine biraz daha iyi davran derim..
Yanlıs anlamam arkadasım vallahı kafam karıstı bır arkadas ''Full yakıt Asla dıye '' konu actı ensonyorum UGUR ÖZERIN onun dedıklerınede katılmamak mumkundegıl, ama forumdada soyle boyle sıkıntı oldu dıyenlerde var onlarda emınımkı yalan soylemıyor.
Konya yolu po dan yakıt alıyordum gecen sene 10 tlık aldım 2 km gıttım aracı park ettım 3 saat sonra calıstırdım MOTOR UYARI ISIGI YANDI sonra servısle konustum yakıttandır dedı bır sabah arabayı tekrar calıstırdım normale donmus bır bu var Shell eskısehır yolundan seata benzın almıstım yakıt fıltresınde krıstallesme olusmustu benzıne su katıyorlar galıbakı kısın o su dondukı krıstallestı
Bu yakıt olayında heryerde hırsızlık,ückagıt var asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık mısalı nereden yakıt alacagımızı sastık