Şu ana kadar 3 depo aldım ne performansta bir düşüş var ne de yakışta bir artış..
şikayetinizi şu linke tıklayarak ---> https://www.full.com.tr/Modul/Contact/Default.aspx yazarsanız sevinirim. Ben yazdığımda daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadık diye mail geridönüşü yapıyorlar. Lütfen şikayetinizi belirtin hakkınızı arayın. Ya kaliteyi düzeltirler yada hatalarını telafi ederler..
Konu Budweiser tarafından (19/03/2011 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.
Şu ana kadar 3 depo aldım ne performansta bir düşüş var ne de yakışta bir artış..
benzer problemleri bende yaşadım çekiş düşük ve yakıt tüketimi fazlaydı sonra po dan yakıt aldığımda farkettim bu durumu.
:/ şans meselesi demekki. Hesaplamalarıma göre zaten fazla yakıyor. Sırf bu nedenle bile almama nedenim.
95 ile 97 arasında çok fark var mı
Aşırı bir fark olmasda çekişte belli eder kendini. Fakat full de maalesef bu farkı görmeyi biryana bırakın 97 oktan opetin shell in 95 oktanından daha verimsiz oldu.
Link düzeltildi bu arada..
PAZAR günleri 02:00 ile 12:00 saatleri arasında %2 artı indirim yapıyorlar..bir saat önce 2.04ten FULLledim lpg tankımı...MAYIS ayı sonuna kadar devam edecek kampanyası..hiçbir sorunda yaşamadım..belki mazot ya da benzinle ilgili sorun yaşayanlar olmuş olabilir ama..ben zaten benzinimi PO dan alıyorum..LPG ile ilgili ise hiçbir sorun yaşamadım 6 aydır kullanıyorum..
Ankara da yıl sonuna kadar 16 tane istasyon açılacakmış..
Beyler Eskısehır yolu DAMLA PETROL BP de suredır %5 ındırım var ben benzınını kullanmıstım gayet ıyıydı fıyatlarına baktım sımdı web sayfalarında 4.08 ama sankı ıstasyon 4.04 gıbıydı herneyse webtekı fıyat 4.08 %5 ındırım ıle:3.876 tl ye lıtresı fulledende ucuz fullde 3.90 su an bırde fuldekı cabuk bıtıyor olayından sonra
Konu ZAK1980 tarafından (20/03/2011 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Dün bende fullendim cabuk bitme olayınıda sordum olurmu öyle şey dedilerarabamı bir güzel yıkadılar cay ikram ettiler çorba ikram ettiler yuhh dedim hizmet süper
![]()
fazla yakma olayı havaların soğumasıyla alakalı olmasın?
ben en az 10 kez depoyu FULL'ledim, hiç bir sorun yaşamadım.
(ama euro dizele kırsal motorin karıştırıyorlar mı diye kendime kendime sormuyor da değilim açıkçası)
forumda full firmasını şikayet eden ılk kullanıcıyım hemen hemen 1 ayı gecti hatta daha fazla sanırım tek bir sefer 50 tl lik benzin almıstım..aracı kullandığım andan itibaren farkı gördüm hıssettım sesınde.titremesinde çekısınde hersey ortadaydı..il başlarda biraz tepkı topladım gibi oldu...forumda genelde şikayet etmeyen kullanıcılar yazdı ama görüyorumki,arabasına gercekten kulak veren suruculer sıkıntıları farketmeye başlamış..bu sorunları bıldığınız halde bu firmanın akaryakıtını kullanmaya devam edersenız emın olun sorunlarınız gıttiğniz km nın azlığıyla kalmıyacak..enjektörleri ne hale getirdiğni gözümlen görmüş biri olarak kesinlikle almayın diyorum..full petin önunden her geçisimde sesli sekılde insanları uyarmaktan vazgeçmiyorum pompacıların gözünün içine baka baka almayın diyorum kimileri dinleyimp gidiyor kimileri alıyor....ama görüyorumki full petin fiyasko yakıtı yavaş yavaş kalitesini gösteriyor
onrky
1.4 starjet 95hp
şu an için şok içerisinde yim..full pet şikayet merkezinE yazdığım şikayet üzerine musteri hizmetlerindeN bana geri dönüş yapıldı gerekli bilgileri alıp sorunumu dinlediler..mağduriyetimin duzeltilmesi için EllErinden geleni yapıcaklarını söylediler yakıtı aldığım bayiyi sordular valla çok şaşırdım bukadar kısa surede dondukleri için..ama sonuç ne olur bilmiyorum olay sadce telefonlada kalabılır...
onrky
1.4 starjet 95hp
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri