Araç 5000 KM geçtikten sonra yakıtın düşmeye başlar ancak sürekli kısa mesafe kullanıyormuşsun diğer arkadaşların ulaştığı 4,5-5 lt gibi değerlere ulaşmayı bekleme ben her ışık yandığında depoyu fullerim ve km sıfırlarım aldım lt ile yaptığım km kıyaslarım yol bilgisayarının verdiği ortalama değerler bire bir tutuyor benimde ev işyeri arası 7 km ve (kullanımımın %90 bu arada geçiyor) evden işe geldiğimde hararet göstergesi ilk çizgiye anca geliyor (malum şuan kış ilk çizgiyide bulmuyor) yavaş yavaş hızlanır 90'ı geçmezsem ortalama 5,8-5,9 yakıyor normal kullanımda 6,2-6,3 yakıyor ancak kışın gelmesiyle birlikte normal kullanım değerleri 6,8-6,9 arası seyretmeye başladı ancak yazın yine depoyu fulleyip 2 kere tekirdağa gidip geldim (otoban mahmutbey-kınalı sürekli 120 kınalı-tekirdağ sürekli 90 km ile malum radar korkusu) deponun geri kalanını tekirdağ içi ve ev-iş arası kullandım 1 depo ile yaptığım max. km 788,5 tir(ortalam 5-5,1 lt). ancak sürekli uzun yol kullanarak ortalam 4,5 kadar düşürülebilir. benim araçla ilgili izlenimlerim bunlar bu arada araç 57700 kmde