evet bunu daha öncede paylaşmıştım her sabah E-5 ışıl ışıl oluyor herkes yapmalı bence zor birşey değil sadece dörtlüye dokunmak yeterli lütfen destek olalım
evet bende yapıyorum ama daha çok zamlanıyor benzin....
foruma mesaj atmak istiyorum konu açmak istiyorum nerden yapabilirim bir türlü bulamadım
evet bunu daha öncede paylaşmıştım her sabah E-5 ışıl ışıl oluyor herkes yapmalı bence zor birşey değil sadece dörtlüye dokunmak yeterli lütfen destek olalım
nihat sırdarı her sabah dinlerim ve bende her sabah 8.00de dörtlülerimi yakıyorum...
Haydi arkadaslar, yarin sabah dortluleri yakmayi unutmayin!
ıspartada kimse yok ama neyse....
TSİ Jetta.
Arkadaşlar,
Her sabah saat 8 de boğaziçi köprüsünde oluyorum. Trafik sıkışık oluyor ve bu sayede etrafa rahat bakıp kim katılıyor görebiliyorum. Koca köprüde 5-6 araba gördüm katılan. Hiçbir kimsenin katıldığı ettiği yok bu protestolara hiçbiryer ışıl ışıl olmuyor. Bunu yazıyorum ama yanlış anlamayın bende katılıyorum ve dörtlülerimi yakıyorum ama katılım öyle abartıldığı kadar yok. Bu akşam Nihat Sırdar'a mesaj atıcam bu katılım olayının abartılması ile ilgili.
sabah katılamıyorum ama akşam katılıyorum dün akşam eylemce zamanında davutpaşa merter arasındaydım 2 şeritli bir yoldur ve kalabalıktır genelde gerçekten çok fazla arça vardı eylemceye katılan. tabi bunlardan biriside bendim.
bence toplanıp yürüyüşe geçilmeli ankarada![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri