iSTANBUL da milletin cesareti kalmamış müstehaktır bunlara 4 lirada olsun 5 lirada benzin... Anca oturup yazmayı bilir bu millet... Yazık valla... Olan bizlere oluyor bu kaderci zihniyete sahip herşeyi kabullenen insanlarımız yüzünden bizde kaynıyoruz arada.
Orcun işin gercegi hükümette tepkileri göruyor bence onlarda anladı mılletın kızdıgını vatandasın yanında otomotıv uretıcılerıde tepkılı her kesımden tepkı var ama ne olur agıza bal surmek adına 50- kurus ıner noelde 1 tl de bıner mi gorup beklıyecegız kısacası bugun opete gırdım cam suyu aldım adama para verdım opet kartıda verdım kaclıralık benzın dedı adama sesımı yukseltmısım ne benzını kardesım bu fıyata benzınmı alınır cam suyu sadece bır anda musterıler bana baktı yenı acılan bır ıstasyon cukurambarda cam suyuna bakıyorum galıba ıstasyom muduru hemen cam suyuna yardımcı oldu bır alaka bır ılgı anlatamam ama kasada kasıyere bagırdıgımda yıne takım elbıselı kısı geldı beyfendı bır sorunmu var dıye yok sadece sabahtan kalan sınırlı halımle kasıyerınıze karsı sesımı yukselltım sucu yok ıken cok ozurdılerım kendısınden kusura bakma dıye ayrıldım
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Öfkeyle kalkan zararlada oturabilir... Öfkeyle davranmamak lazım zeynel...
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
evet zeynel insan kendini tutamıyor bazen. çok fazla indirim beklememek lazım bu kadar protestodan sonra geri adım atmaları da büyük bir olay. protestolar sonuç verdi devlet indirime gitti dedirtmezler. sonra hiç zam yapamazlar. her zamda protesto yaparlar diye indirim bile yapmazlar bunlar. ama bu sefer olay büyük. katılım çok fazla.inşallah madur kazanır.
Vatana millete hayırlı olsun bugün 3 kuruşluk indirim yapmışlar. Bizi 3 kuruşluk adam sandılar galiba.
bimere enerji bakanlığına akpnin sitesine maillerinizi atın dostlar. Bugün zammı gene görüşecerelkmiş. Arkadşıralanıza da mail attırın. ğasda solda sövmekle yetinmeyelim. seiimszi duyuralım. Mail işini anabayatmayın secim geliyor.
evet gözümüz aydın benzin fiyatlarında 3 ila 4 kuruşluk bir indirim yapmışlar. helal olsun vatandaşını düşünüyor hükümetimiz.
durmak yok arkadaşlar otlamaya devam. gerçi oda kar altında kaldı.
size katılıyorum.ancak sadece benzin demek yanlış olur akaryakıt zammı demek daha dogru olmazmı?.zamdan motorinde nasibini almadımı?.
Giriş Yap | Facebook
20 - 24 aralık tarihleri arasında akaryakıt almıyarak bütün türkiye protesto ediyor bizde destek verelim hadi
ETKINLIKTEKI 5.600 BIN KISI ILE PAYLASYIM ARKADASIM PROTESTOMUZ IKI ETKINLIK SAYESINDE TOPLAMDA BIR HAFTA OLDU
Giriş Yap | Facebook
Zeynel KARACAN
indirim dahi yapılsa davamızdan vazgeçmememiz lazım.
50 kuruşluk bir indirim olmadığı sürece tatmin olmayacağım...
akp nin sitesine yazdım bu gün.
3 kuruş çok indirmişler biraz geri alsın ****** evlatları....
arkadaşlar bu gün yeni açılan bir akaryakıt istasyonu % 25 indirimli yakıt satmış. istanbulda hergün %7 her hafta bir gün %25 indirim yapacakmış. izdiham olmuş. adam çatır çatır yakıt satmış. acayip talep varmış. ama hangi marka olduğunu yazmadı.yeni bir marka imiş. inşallah antalya ya da açarlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri