tamamda türkiyede o düz yolu nerden bulacaksın.... düz yol ve uzun yol dersen ewet haklısın ama şehir içinde düz kısa düzyolda en ekomik kulanım 4 dür.. aslında aracın en rahat vitesi 4 dür.. tabi benimki 5 vites birde altıncı vtes olanlar var.. üst gp paketli olanlar onlarda altıda beşten daha fazla yakar diye düşünüyorum.. ama yine tekrarlıyorum.. en hızlı vitesde momentum kazanmışsa ozmaman az yakar ama şehir içinde o momentumu yakalamak çok zor her zaman o yuzden en üst vitesin bir altı (genel kelime kullanıyorumçünkü 5 viteslide var 6 viteslide) kullanmak gerek.. ekonomik kullanım için..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
En ekonomik vites en yüksek vites, en az ekonomik olanıda 1. vitestir her zaman.Tabiki yol durumuna göre seçilen vitesler yakıt tüketimini etkiler.Ama 4. vitesle sabit hız giderken eğer 5.vitese geçip daha düşük deviri sabit gaz basıncıyla koruyabiliyorsak 5. vites 4. vitesten daha ekonomiktir.Aynı şey 6. vites için de geçerli...
en ekonomik olan en yüksek vites diye bir kayide yok. asıl onemli olan devir.
ben bunu uzun sure takip ettim. gp'de deviri 2000-2250lerde tutmak gerekiyor, maksimum 2500.
yuksek vitese atıp motor devrini cok dusurdugunuzde, anlik tuketim artıyor. o anda vites kucultup deviri optimum aralıga yaklastırdıgınızda anlık tuketim bariz dusuyor.
aslında ince bir denge var, olay deviri ayarlamakta.
6. vitese gelince. altıncı vites belli bir hızı astıktan sonra yararlı oluyor, cunku 5. viteste devir 2500 u asinca araba cok yakıyor, o anda altıya atınca iste anlik tuketim yine dusuyor.
ama burada devri korumak onemli mesela rampa cikıyorsaniz, cok gaz gerekiyor o da tuketimi arttırıyor.
hesaplı kullanmak hem ustalık hemde emek istiyor. bazen devir saatininde, vitesinde, anlık tüketiminde canı cehenneme deyip basıyorsunuz gaza..
Kesinlikle öyle bir kayide var:ok: Tabiki motoru zorluyorsanız, özellikle de rampa çıkarken vites düşürmek yararlı ama önceki mesajımda da belirttiğim gibi sıfır eğim ve sabit gaz basıncıyla örneğin 5. viteste 1500d/d gitmek, 4. viteste 2000d/d gitmekten daha ekonomiktir.Zaten yazının alt bölümlerinde kendin de belirtmişsin:ok:
Kural 1:
Kasayı kaldıramıyorsan düşük devirde de olsan çok yakarsın
Kural 2:
Torkun geldiği deviri tutturamazsan yine çok yakarsın.
vw, devrim yaptım devrim yaptım diye bas bas bağırıyor ama devrimi asıl yapan
fiat dır.
common-rail i bulan da fiat dır.yüksek basınçlara dayanıklı enjektör gereksinimi gereği patenti seri üretime geçirebilmek için bosch a satmıştır.
kontağı kapatın multijet ne vuruntu ne titreme yapar.benzinli gibi kapanır.
:ok: kesinlikle katılıorum...
Senin motorun açılmamış biraz zorlayarak kullanmanı tavsiye ederim...?????????????????????????
motor açma diye birşey yoktur ark.larım ,yapmayın 1 arkadaşım konu ile ilgili bass zorla demiş daha neler ?? insanlarıda yanlış bilgilendiriyosunuz...rodaj lı çıkıyoo artık araçlar fabrika çıkışı..konu ile ilgili forum sayfalarında teknik açıklama yapan ark.larım oldu araştırınız...!!
6,5 normal zaten arkadasım ben genelde sehirler arası yolda 80-100 km ile giderken 4-4,5 arası yakıyo daha ne kadar az yakabilirki yani...
fabrika değerleri 3,8 - 3,9 u weriyor bilginize...
Konu Linos tarafından (21/04/2007 Saat 08:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri