Aslına bakarsan pişmanım diyemem. Sonuçta aracı 5 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum. Bana şimdiye dek hiçbir problem çıkarmadı. Sadece bakımlarını yaptırdım bindim. Yakıt konusu için soruyorsanız, maalesef İstanbul trafiğinde durum bu. Örnek vermek gerekirse işyerim Zeytinburnu'nda. Bugün saat 18:00 gibi çıktım, 1. köprüden Göztepe'ye kadar 2:30 saatte gidebildim. Toplam mesafe 25 km kadar birşey. Böyle bir trafikte hangi araç olsa yakar. Starjet'ten pişman değilim de, şimdiki aklım olsaydı bu kadar yol yapmaya dizel alırdım bir tek buna pişmanım. Yoksa 77 ya da 95 beygir benzinli arasından seçeceksem tercihim her zaman 95'lik olurdu.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
Eğer probleminiz yakıt tüketimi ve artan yakıt masrafları ise neden lpg ye geçmiyorsunuz.Ben de starjetimi Ankara' dabenzinle 2 yıl kullandıktan sonra ( ki tüketimi ortalama 6,5 l/100 kmkm başına civarıydı) lpg ye geçtim. Montajı fiat yetkili servisinde landirenzo omegas yaptırdım. Tüketim litre olarak çok değişmese de benzinde 27-32 kuruş/km iken lpg de 17-21 kuruşa indi. Performans derseniz hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şiddetle tavsiye ederim, rahat rahat binersiniz starjetinize...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri