starjet ıle 8lt nın altına dusemedım daha bu 3ncu depom umarım duser bahsettıgınız degerler hayal degerler benım ıcın
starjet ıle 8lt nın altına dusemedım daha bu 3ncu depom umarım duser bahsettıgınız degerler hayal degerler benım ıcın
Erzuruma gelirken toplamda 150 liralık yakıt ile 1400 km yol yaptım benimde rekorum bu
Giderken yine rekor denemesi yapacağız ama, galiba oceanın dediği doğru, rakım korkutuyor) Yani kıramayabiliriz
![]()
hakan seni tebrik ediyorum.sizleri okudukça hem kendimden hem aracımdan şüphe ediyorum.
Ziyaretçi
En son yakıt aldığımdaki değerler 38 litre mazot ile 1000 km yol yapmışım. Yolun %90'ı Adana Mersin arasında yapıldı. Otobandan değil normal yoldan.
Ankara - Safranbolu arası 230 Km Git gel 460 km yaptık Bzim Fire Funla Dün ortalama yakıt 10-11 lt civarıydıbiraz hızlı gittik tabi =))
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
3,8 mi vay be.abi tebrik ediyorum valla benimkide çok az yakıyor 9.8![]()
![]()
azencim cok da anormal oldugu soylenemez fakat gıdıs kosullarının da bunda onemlı payı var tabiki...
kesinlikle inanıyorum arkadaşım...iddalaşırsam kesinlikle 3,5 fabrika verisi olan 90 km/h sabit hız tüketimini tutturabilirim kanaaatindeyim...yani şu reno*nun bilmem kaç km yakıt tüketimi varya ileri sürüş teknikleriyle ,doğrudur eğer bizler uygularsak onlarıda halt ederiz...ama tabii işin bir de zevk tarafı var torku hissetmek cabası...o zamanda problem değil izmir- bursa normal trafik şartlarına uyarak kullanım + bazen klima sabahın erken saatleri...4.2 lt/100...depo 45 lt yani 1000 toplamın üzerine çıkabiliriz...rahatlıkla...
benim rekorum 2700 km yolda ful klima 100 -110 arası 4. 2 lt bundan 2 sene önceydi. bu sene ise 3000 km yol ful klima 110- 120km ile ort 5 lt. 3. 8 i gören arkadaşlara bravo diyorum.
o rakım farkına gore sakin kullanımda açıkçası buyuk bir başarı degil arkadaşlar, araclarımız duz yolda dahi o rakamlara inebiliyor.
bu arada lpg verisi veren arkadaşta başarılı diyemeyiz, gaz fren fazla kullanılmış olmalı. 100 km de 10 kusur L ise. ben 1.6 araçla 8 L yakıyorum şehiriçinde
Bugün Balçova-Gülbahçe arası 46 km'lik yolu Çeşme otobanından ortalama 3.6 lt/100 km dizel sarfiyatıyla gitmiş bulunmaktayım.
Arkadaşlar karma ve şehir içi değerlerinizi yazarmısınız?Dizel...
Bursa-gemlik 29 km soğuk motorla 3,9 ort. tutturdum benim rekorumda bu
temmuz ortasıda antalyaya gidiş dönüş 4,2 klima genelde açıktı fena değil bence...
arabamın en çok sevdiğim özelliği yakıtı depo azcık daha büyük olsa son yakıtı ne zaman aldığımı unutacağım.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri