çok yakıyor çok depoyu fulluyorum 400 km yol yapmadan hemen bitiyor hemde azyaksın diye elimden gelen herşeyi yapıyorum fazla zorlamıyorum ama yinde benzini içiyo 5.000 km den sonra düşer diyolar bekliyip görecez...
çok yakıyor çok depoyu fulluyorum 400 km yol yapmadan hemen bitiyor hemde azyaksın diye elimden gelen herşeyi yapıyorum fazla zorlamıyorum ama yinde benzini içiyo 5.000 km den sonra düşer diyolar bekliyip görecez...
400 km dediğin 100 km de 11 litreye gelir hocam naptın sen
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
az yaksın diye elimden geleni yapıyorum ama yinede çok yakıyor anlık tuketim 8.7 den aşşağı düşmedi acaba bir problemmi var servise göstersemmi...
birde gün içinde devamlı dizel araç kullanıyorum açıkçası benzinli kullanmak bana biraz zor geliyor rampalarda falan kaldırmakta zorlanıyorum..dizel araç kullanmanın zevki bir başka
Konu microab tarafından (19/04/2007 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alt alta mesaj
600 yapıyor hocam bence arabanı bi servise göster.
10000 bakımından önce ortalama sarfiyatım 5.5 lt idi,bakım sonrası şu an 4.9lt.bunun da sebebi hava filtresinin yeni olması. hergün karşıyaka manisa arası işe gidip gelirken sabah ve akşam yoğun trafikte kullanıyorum. 3/4 depo ile 600km yapıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri