benim karma olarak 6,2den asagı yakmıyo otoban ve sehirici karısık acıkcası tüketim konusunda biraz hayal kırıklıgı yasamadım dersem yalan olur
benim karma olarak 6,2den asagı yakmıyo otoban ve sehirici karısık acıkcası tüketim konusunda biraz hayal kırıklıgı yasamadım dersem yalan olur
Fire 1.4 77Hp Tit.Grisi
Alalı 3 hafta oldu 1000 km de şu anda araç..gerçi burada çok yoğun bir trafik yok ama şehir içinde en fazla 7.6 yı gördüm.. rizeye gidip geldim denemek için.. trabzona girdiğimde yb 5.9 u gösteriyordu 90-95km i aşmadım ama.. ben şu anki tüketimden genel olarak memnunum...genelde 3000-3500 devri geçmemeye çalışıyorum.. şimdilik durumlar iyi yani![]()
ali selam
sen depoyu kaca dolduruyosun ve kac ortalamayla kac km yapıyosun
banada yuksek gelmeye basladı yakıt![]()
Tamam abi , havalar iyice ısınsın mersine gelcem..görüşürüz o zaman..Saygılar..
Abi mersinin o ışıklarına takılıyorsan normaldir senin tüketim....Hızlanma süresini uzat aracın ...2500 devirlerde kullanmayı dene o zaman azalır.... şehir içi 5.8 altını göremiyorum uğraşmama rağmen 6 litre bizde normal gibi...
Konu the_Algn tarafından (17/04/2007 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.
ben o sayıyı rüyamda göremem ya5.8 nası indiriyosunuz. 3000bini geçmeyince 7.6yı gördüm en fazla. zaten artık 4000den aşağı vites değiştirmiyom 8.1 falan oluyo o da. kışın tabi bunların hepsi artıyor.
ben trafiğe ışığa çok takılıyom sabah akşam dur kalk ondan olabilir kanımca :smiley2k:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri