Londrada 4-5 bin ytl ye tekabul edecek kadar pahalılar mı? buna emin misiniz? bilgisi olan bir arkadastan bilgi istiyorum sadece benim bilgim yok yanlıus anlasılmasın![]()
Londrada 4-5 bin ytl ye tekabul edecek kadar pahalılar mı? buna emin misiniz? bilgisi olan bir arkadastan bilgi istiyorum sadece benim bilgim yok yanlıus anlasılmasın![]()
Selamlar şuanda 2000km civarında olan GP'mla geçen hafta ilk ciddi uzun yolumu yaptım Afyon-İzmit arasını genelde 100-110 km aralığında giderek ortalama tüketimi 4,3lt tutturabildim. Tabi bu yolun özellikle Bilecik-Adapazarı otaban bağlantısında kamyonlara takıla takıla ve yoğun trafikte çabuk sollamalar yapmak için ani hızlanmalarla geçirdim birde otabana çıktıktan sonra yaklaşık 40km'yide 130-160 aralığında geldim. Bece oldukça makul bir tüketim miktarı fabrika değeride zaten 3,9 ki onların test şartlarından daha zorlu olduğunu düşündüğüm bir yoldu. Bu yolculuğun ilk etabı İzmit-Denizli idi gece olduğundan radar korkusu olmaksızın bölünmüş yollarda (yolun büyük kısmı böyle, özellikle Kütahya'dan sonrası) 140 hatta 160'ları görerek gittiğimde tüketim 5,1 olmuştu. O sıra araba 1000km civarındaydı.
Sizce değerler nasıl, gidiş düşündüğümden fazla oldu ama dönüş dediğim gibi bence oldukça tatmin edici.
bilgisayarın gosterdigi degerler oldukca iyi gorunuyor ancan emin olmak icin deponuzu tam doldurun alınan litreyi yola bölün ve 100 ile çarpınki gercek degerleri bulun. Sonra tekrar bizle paylaşın![]()
Bence çok güzel değerler. Daha ne olsun. 4,3 ortalamayı yakalamışsın. GP'mi ilk aldığım kış aylarında yakıt tüketimi hiç hoşuma gitmemişti. Çünkü beklentilerim yakıt tüketiminin daha düşük olacağı yönündeydi. Ama şu an bu kaygıdan tamamen kurtulmuş durumdayım. Tüketim değerlerinin yüksek olmasının mevsimsel olduğunu anladım. Uzun yolda pek kullanmadım ama hız yapmayınca görülüyor ki 5lt nin altına rahatlıkla düşüyor. Bu da bir depo ile 900 km demek. Çok güzel bence.
Ben her depomda klasik babadan kalma yöntemlerle çarpma bölme yöntemini yol bilgisayarının gösterdiği değer ile kıyaslıyorum. Sonuç gerçekten mükemmel. Geçen şehir içi 6,3 gösterirken fullediğimde gerçekte 6,2 yakmış olduğumu tespit ettim. Yani aslında gösterdiğinden de az yakmış.
Teşekkürler Arda
dün depoyu fulledim.130 ytl tuttuilk aldığımda arabayı 100-110 civarında doluyordu. ortalama 5.7 tamamı şehiriçi, gittiğim yol 775km.kesinlikle zorlamadan kullandım, arada gaza geldiğim oldu ama çok nadir yanii... Basmazsanız yakmıyor, basarsanızda acımıyor bizim gp ler.ben bunu anladım
![]()
şu anki eurodizel fiyatlarına bakılırsa 130 ytlye dolması şaşırtıcı değil. ben de 125 e doldurmuştum geçenlerde
Adana'dan Tarsusa dümdüz otobanda 5. viteste 90 sabit hızla gittim ve 3,8 ortalamayı gördüm. Dönüşte 110 km hız ile 6. viteste 4,3 l gördüm. Şuna inanmaya başlıyorum ki 6. vitesin ekonomiye fazla bir katkısı yok sanki. çünkü giderken de dönerken de 2.000 devirdeydi araba
Tarsus Adanadan daha alçak bir rakımdadırki degerlerin boyle olmustur. Giderken farklı bir olcum gelirken farklı bir ölçüm yapmak sizi herzaman yanıltır. Belkide 6. vitesde 90 la gitseydiniz 3.2 lerde olacaktı yakıt degerleriniz.
1500 devir civarı koruyabiliyorsanız düz yolda 6 ıncı viteste minimum seviyede yakıyor. Yahu arkadaşlar bizim dizeller anormal fazla yakıyor kimse kusura bakmasın. Bastığım ettiğim yok şehir içinde 6,5 lardayım sürekli. Kış dedik fazlaydı ama şimdi havalar ısındı hala 6,5 litre yakıyor. Bu haftasonu arkadaşımın standardı 130 HP olan fakat şimdi full modlu 200 HP nin üstü Seat ibiza 1.9 dizel' ine 5 ayrı yeni program denedik. Hepsinde test için inanılmaz bastık. Hortum patlattık ardından HKS blow off bile patladı 2 barın üzerindeki basınçtan ötürü. Tüketim tüm bu anormal kullanıma rağmen 7 litreyi geçmedi.
tarsusun rakım değerine ulaşamadım ama adana rakımı 23 tarsus da denizden 7-8 km içeride olduğuna göre onun da rakımı 10m civarında olmalı dolayısıyla rakım farkı 13m civarında. 40 km lik yolda 13m nin bu kadar fark oluşturacağını sanmıyorum ama yine de dediğiniz gibi gidiş için 6. vitesi deneyecem bakalım ne çıkacak
Konu mustafa tarafından (30/03/2008 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir.
rakım denilen gibi 10 m ciwarındaysa önemsiz. o zaman bu tüketimlerin ilginç şekilde düşük we benzer çıkmasının tek sebebi, yolda arabanın arkadan rüzgar almasıdır. bu tüketimi anormal derecede etkiliyor
10 m de olsa etkisi olur arkadaslar, ayrıca sadece rakım degil alper arkadaşımın dediği gibi rüzgarın etkisi rakım kadar onemli ayrıca yolun durumu hava sıcaklıgı hava nemi ve oksijen seviyesi (f1 yarışları gibi oldu ozur dilerim) de etki edecektir. ben otomatik kullanıyorum inanın bazen arac kendini dumduz hatta rampa asagi yolda 6 dan 5 alıyor ben dokunuyorum 6 ya alıyor bir sure sonra kendisi yine 5 e alıyor. Sebebi ruzgarın onden gelmesi ve dusuk devirde motorun zorlanması ve bir alt vitesden daha fazla yakıt tuketmesi. Siz manuel kullanan arkadaşların boyle bir luksu yok ayagınızda hissedecek ve gereksiz yere gaz pedalına fazladan basarak dusuk devirde kullanmayacaksınız. Bu noktada Mustafa arkadaşın kullandığı gibi 5. vitesde kullanmak 6. vitesde kullanmakdan daha ekonomik olabilir.
arkadaşım cevabım biraz geç olucak ama umarım bunu gören gp ciler olur. dediğin gibi o 0,12 ykr yakan araçların sınıfı nedir? çünkü bu o kadar çok önemli. babamda doblo dizel var 2008 model ve araç şu an 3 bine yakın olduğu halde 0,13 ykr yi hiç geçmedi bazen oluyorki 0,10 ykr yi gördüm bizzat. üstelik şu an dizel 2,95 ytl iken. başka bir örnek pej 308 dizel ler. aracın fiyatı 39 bin . Ne yakıyor biliyomusun 0,09 ile 0,11 arası. ben doblo kullanıcısı olarak ne yalan söylim dizel gp 0,17 ş.içi ortalamsı bana çok geldi o yüzden benzili alıcam büyük ihtimal. sanırsam benzinli gp 0,24 ü geçmiyor. Keyifli ve kazasız sürüşler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri